Harem'e Bomba Gibi Düşen Haber! - Son Dakika
Magazin

Harem'e Bomba Gibi Düşen Haber!

Harem\'e Bomba Gibi Düşen Haber!

Muhteşem Yüzyıl'ın Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Mihrimah'la birlikte yakalanan Malkoçoğlu, ecel terleri döküyor.

25.03.2013 13:30  Güncelleme: 14:50

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

HÜRREM ŞAŞKIN

Hürrem, Malkoçoğlu ile Mihrimah'ı birlikte görünce öfkelenir. İkisini de sert bir dille uyarır. Ancak işin aslını öğrenince, neye uğradığını şaşırır.

MUSTAFA'YA NE OLACAK?

Süleyman, Mustafa'dan gelen haberle öfkelenir. Şehzade Mustafa emre itaatsizlik etmiştir. Herkes Mustafa'nın akıbeti için endişelenirken, Hürrem oldukça memnundur. Nihayet beklediği gün gelmiştir.

MALKAÇOĞLU'NU BEKLEYEN ZOR KARAR

Esmahan, Malkoçoğlu'yla evlenmeye aniden razı gelince, Şah Sultan harekete geçer. Deliye dönen Mihrimah, buna engel olmak için Hürrem'den yardım ister. İki ateş arasında kalan Malkoçoğlu bir karar vermek zorundadır.

SÜLEYMAN ÖFKELİ

Şehzade Mustafa payitahta gelir. Mustafa, Şah Sultan ve Hatice'nin tüm ikazlarına rağmen af dilemeye yanaşmaz. Süleyman, af dilemek yerine kendini savunan oğluna karşı öfkelenir. Mustafa ise söyledikleriyle, Süleyman'ı hiç beklemediği bir yerden vurur.

HÜRREM'İ SARSAN 'KAYIP'

Esmahan'ın tavırlarıyla deliye dönen Mihrimah, ölümcül bir hata yaparken; Hürrem, aniden gelen bir "kayıp" haberiyle sarsılır.

Yayın Günü: 27 Mart Çarşamba Yayın Saati: 20.00/ Yeni Bölüm

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Harem'e Bomba Gibi Düşen Haber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement