Hayatıma Giren Erkekler Çok Şanslı! - Son Dakika
Magazin

Hayatıma Giren Erkekler Çok Şanslı!

Hayatıma Giren Erkekler Çok Şanslı!

Süpestar Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan'dan samimi itiraflar.

12.02.2013 06:03  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süpestar Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan; HTV'de Oya Germen'in sunduğu 'Oya ile Hayata Güzel Bak' programına konuk oldu. Pekkan, programda özel hayatına dair ilginç açıklamalar yaptı:

ÇOK AŞIK OLDUM

İlk eşim Ercüment Karaman ile evlenip her şeyi bırakmamım sebebi aşktı. Aşık oldum ve seçimimi yaptım; pişman değilim. Kariyerimde biraz daha ileri gidebilirdim ama yine de çok doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum.

Londra'daki moda çalışmalarım da eşimin vesilesiyle oldu. İtalyan modasını çok severdim; Gianni Versace ile Floransa'da tanıştım. Ferre, Versace gibi birçok markanın İtalya dışındaki ilk mağazalarını ben açtım. Bu çalışmalarım 17 sene sürdü. Ondan sonra ikinci kez hamile kalınca her şeyi bıraktım.

Kendimi çok özel ve müthiş bir kadın olarak görmüyorum. Normal bir insanım. Akıllı insanlar karşıma çıkmış; iki eşim de güzel kadın seven erkeklerdi. Şanslı bir insanım belki ama benim hayatıma giren insanlar da şanslı.

Sporu hiç bırakmadım. Yalnız görüntü olarak değil, sağlık için de spor çok önemli. Yemek konusunda açgözlü değilim; son zamanlarda çiğ sebze suyu içiyorum. Modayı da takip etmem; moda bağımlısı olmaktan hoşlanan bir kadın değilim. Kendi ruhu ma göre giyinirim.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hayatıma Giren Erkekler Çok Şanslı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement