Dünyanın ayrı düşünemediği çift, daha fazla ayrı kalamadı: Hande Erçel ve Kerem Bürsin yine beraber! - Son Dakika
Magazin

Dünyanın ayrı düşünemediği çift, daha fazla ayrı kalamadı: Hande Erçel ve Kerem Bürsin yine beraber!

Dünyanın ayrı düşünemediği çift, daha fazla ayrı kalamadı: Hande Erçel ve Kerem Bürsin yine beraber!

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in 2 hafta önce ayrıldığı öne sürülmüştü. Hande Erçel'in, Fenerbahçe Beko - Real Madrid basketbol maçına Kerem Bürsin'in şoförü ile gittiği iddiası barışma haberini de beraberinde getirdi.

09.02.2022 15:04  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri ile aşk yaşıyordu. Ancak ikili, son günlerde ayrılıkları yönündeki haberlerle gündem geldi. İkilinin barıştıkları iddiası hayranlarını sevince boğdu.

BASKETBOL MAÇINA KEREM BÜRSİN'İN ŞOFÖRÜYLE GİTTİ

Bir süredir ayrı oldukları konuşulan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinin tekrar barıştığı iddia edildi. Bilal Özcan'ın haberine göre, Hande Erçel'in Murat Dalkılıç ile karşılaştığı Fenerbahçe Beko - Real Madrid basketbol maçına Kerem Bürsin'in şoförü ile gitti. Ayrıca Hande Erçel'in son postunda giydiği gömleği, daha önce de Kerem Bürsin'in giydiği detayı da dikkat çekti.

Hayranlarını sevindiren haber! Kerem Bürsin ve Hande Erçel barıştı

Son Dakika Magazin Dünyanın ayrı düşünemediği çift, daha fazla ayrı kalamadı: Hande Erçel ve Kerem Bürsin yine beraber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alis Yiğit: Ay nasıl sevindim bizene ya elin zenginden biz burda elektrik doğalgaz faturasını düşünelim bunlar bunlar bize camza bak cambaza oyunu oynasınlar magazinle oyalayip duracaginiza zamları konuşun 6 2 Yanıtla

Advertisement