Hazal Kaya'nın Bayılma Hastalığı - Son Dakika
Magazin

Hazal Kaya'nın Bayılma Hastalığı

Hazal Kaya\'nın Bayılma Hastalığı

Hazal Kaya'nın bir televizyon programında bayılma hastalığı olduğunu açıkladığı belirtildi. Kaya, yüksek bir binaya baktığında bayıldığını ve bunu test etmek için bir binanın tepesine çıktığını söyledi. Ayrıca, Kaya, Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin bayılmasına gönderme yaparak 'Nihal'in laneti geldi, bayılma hastası oldum' dedi.

04.03.2024 22:19  Güncelleme: 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Programda Hazal Kaya'nın çok sayıda hastalığı olduğu öğrenilirken, Kaya'nın yaşadığı sağlık sorunlarından birinin de 'bayılma hastalığı' olduğu belirtildi.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum YÜKSEK BİNALARA BAKAMIYOR!

Kaya, yüksek bir binaya baktığı zaman bayıldığını anllattı. Oyuncu, bunu test etmek için Nişantaşı'nda altı katlı bir binanın tepesine baktığını ve yaptığında da bayıldığını itiraf etti.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum

"NİHAL GERÇEKMİŞ"

Yıllar evvel rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin bayılmasına gönderme yapan Atay, 'Nihal gerçekmiş' dedi. Kaya da 'Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum' açıklamasında bulundu.

Hazal Kaya: Nihalin laneti geldi hasta oldum

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Hazal Kaya'nın Bayılma Hastalığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nur Efşan Kılavuz: Adını feriha koydumda emirin bir de bayıl istersen feriha diyordu o sahne ölümsüz oldu demek ki gerçekmiş?? 0 0 Yanıtla

Advertisement