Her Şeyin Bir Sırası Var - Son Dakika
Magazin

Her Şeyin Bir Sırası Var

Her Şeyin Bir Sırası Var

Özgü Namal önceki gün, işadamı sevgilisi Başar Savur'la birlikte Nişantaşı'nda el eleydi.

30.04.2012 06:03  Güncelleme: 08:02

Özgü Namal önceki gün, işadamı sevgilisi Başar Savur'la birlikte Nişantaşı'nda el ele görüntülendi. Namal, son günlerde kendilerine yöneltilen "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuna çok kızdığını söyledi.

Güzel oyuncu, Savur'la iki yıldır birlikte olduklarını ve her şeyin bir zamanı olduğunu da sözlerine ekledi.

ASLINDA 3 AY ÖNCE TARİHİ VERMİŞTİ

Ünlü oyuncu Özgü Namal, 2012 yılının başlarında gazetecilere verdiği bir röportajında aslında evlilik ile ilgibi bir tarhi vermişti. Namal, ocak ayında verdiği bir röportajında bu yaz evlenmeyi düşündüklerini açıklamıştı.

Daha önce Kurtlar Vadisi'nde beraber rol aldığı Oktay Kaynarca'yla evlilikten dönen, Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le de kısa süren bir ilişki yaşayan Namal, bu kez hayat arkadaşını bulduğunu düşünüyor.

Namal, çok iyi anlaştığı ve her yerde el ele, göz göze olduğu sevgilisiyle bu yaz nikâh masasına oturmayı planlıyor. 2010 yılının Temmuz ayında bir arkadaşları aracılığıyla tanışıp birlikte tatile giden çift, ilişkilerinin 2. yıldönümünde nikâh masasına oturacak.

Ünlü oyuncu Özgü Namal, 2012 yılının başlarında 34 yaşında olan sevgilisiyle Asmalımescit'te eğlenen Namal, "Evlilik ne zaman?" sorusuna "Kısmetse bu yaza" yanıtını verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Her Şeyin Bir Sırası Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement