Huzur Sokağı'nda Heyecan Dorukta! - Son Dakika
Magazin

Huzur Sokağı'nda Heyecan Dorukta!

Huzur Sokağı\'nda Heyecan Dorukta!

Huzur Sokağı'nın 22 Mart Cuma akşamı yayınlanan 27. bölümü yine zirveye oturdu. Heyecan dolu ve duygu yüklü sahnelerin yer aldığı bölüm, izleyiciyi ekrana kilitledi.

23.03.2013 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Selin Demiratar, Kutsi, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Güven Hokna, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu'nun paylaştığı dizinin 22 Mart Cuma akşamı yayınlanan 27. bölümü; AB Sosyal Statü'de yüzde 15,55 izlenme oranı ve 38,9 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Ardından yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması ise yine AB Sosyal Statü'de yüzde 20,19 izlenme oranı ve 29,66 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında ikinci oldu.

Huzur Sokağı'nın dün akşam yayınlanan duygu yüklü sahnelerin yer aldığı bölümünde; Feyza ve Bilal, Kerim'in tuzağından Şükran'ın yardımıyla kurtuldu. Bilal'in kurtulması sevdiklerinin yüzünü güldürdü. Bölümün finalinde ise duygu seli vardı. Bilal, Feyza'ya evlenme teklifinde bulundu. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal, ortak bir geleceği paylaşabilecekler mi? Bu soru gelecek bölümlerde yanıt bulacak.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Huzur Sokağı'nda Heyecan Dorukta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement