İlhan Şeşen Sürprizi! Paramparça 81. Bölümünde İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika
Magazin

İlhan Şeşen Sürprizi! Paramparça 81. Bölümünde İzleyiciyle Buluştu

Dün akşam yayınlanan Paramparça 81. bölümünde İlhan Şeşen sürprizi yaşandı! Usta oyuncu kadrosuna sahip dizi, bir ustayı daha bünyesine katmış oldu.

22.11.2016 11:43  Güncelleme: 13:21

Pazartesi günlerinin çok sevilen dizisi 'Paramparça'nın dün akşam yayınlanan 81. bölümünde, ünlü oyuncu ve müzisyen İlhan Şeşen de 'Ekrem' karakteri ile diziye dahil oldu.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Mine Tugay, Barış Falay, Ebru Özkan Saban, Tolga Tekin, Neriman Köse, Hümeyra gibi usta isimlerin yer aldığı Paramparça dizisi, İlhan Şeşen ile gücüne güç katmış oldu. Ekrem karakteri, diziye girer girmez önemli bir rol üstlendi.

EKREM'DEN ASUMAN'A BÜYÜK KOZ

Paramparça 81. bölümünde yaşananlar kısaca şu şekildeydi; Burhan Bey'in ölümünün ardından Maide Hanım kendisine yeni bir işbirlikçi bulmakta gecikmez. Asuman, Maide Hanım'ın şeytani planlarını uygulayabilmesi için tam da aradığı kişidir. İkili arasında güçlü bir ittifak kurulur. Asuman'ın yoluna çıkan Ekrem Bey farkında olmadan Asuman'ın eline çok büyük bir koz vermiştir.

RAHMİ BEY POLİSE TESLİM OLDU

Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu'ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara'nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ayşe'nin mezarını ziyaret eden Rahmi Bey, burada Maide Hanım'a yakalanır. Daha fazla kaçamayacağını anlayan Rahmi Bey, polise teslim olur.

BÖLÜME DAMGA VURAN OLAY: ALAZ'I KİM KAÇIRDI?

Harun'un çevirdiği kirli işleri Cihan'dan öğrenen Dilara, her şeyi göze alıp, Harun'dan boşanmaya karar verir. İkilinin, boşanma protokolünü konuşmak için buluştuğu saatlerde yalıya maskeli adamlar baskın yapmış ve Alaz'ı yanlarına alarak ortadan kaybolmuşlardır.

Paramparça 82. bölümü, pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İlhan Şeşen Sürprizi! Paramparça 81. Bölümünde İzleyiciyle Buluştu

Son Dakika Magazin İlhan Şeşen Sürprizi! Paramparça 81. Bölümünde İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement