Jüri Üyeliği Onlara Yaradı - Son Dakika
Magazin

Jüri Üyeliği Onlara Yaradı

Jüri Üyeliği Onlara Yaradı

Yıldızlar; yeni iş anlaşmaları yapabilmek için yarışma programlarına jüri üyesi oluyor.

13.02.2012 06:03

ELLE MACPHERSON

Elle Macpherson, 'Britain & Ireland Next Top Model' isimli yarışmasının jüri üyeleri arasına katıldı. Kendi plaj koleksiyonunu çıkaran ve popülaritesini korumak için bu yarışmanın iyi bir fırsat olduğunu düşünen Macpherson, program sayesinde yeni iş ve sponsorluk anlaşmaları yapacağını düşünüyor.

HEIDI KLUM

En uzun zamandan beri yarışma programlarında boy gösteren isimlerden biri Heidi Klum... Klum, bu yarışmalar sayesinde Amerika'da geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Hala 'Project Runway' isimli yarışmada yer alan Klum, TV'de olmanın insanın önünü açtığını söylüyor.

JESSICA SIMPSON

Milyar dolarlık bir moda imparatorluğuna sahip olan Jessica Simpson, 'Fashion Star' isimli yarışma programının jüri üyeleri arasında. Bebeğinin doğumu yaklaşan Simpson, bu program sayesinde ailesinden uzak kalmadan popülaritesini korumayı planlıyor.

WHITNEY PORT

Oyunculuktan tasarımcılığa el atan Whitney Port da daha çok ünlenmek ve popülaritesini artırmak için jüri üyesi olan ünlüler arasına katıldı. Port, Macpherson gibi 'Britain & Ireland Next Top Model' yarışmasının jüri üyesi olacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Jüri Üyeliği Onlara Yaradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement