Kaya Çilingiroğlu'nun Gizli Aşkı, Yoga Hocası Çıktı - Son Dakika
Magazin

Kaya Çilingiroğlu'nun Gizli Aşkı, Yoga Hocası Çıktı

Geçen hafta sonu Karaköy'de bir kadınla görüntülenen Kaya Çilingiroğlu'nun gizli aşkı ortaya çıktı. Meçhul kadın, Çilingiroğlu'nun da ders aldığı yoga uzmanı Müjde Mısırlı.

21.12.2015 10:27  Güncelleme: 10:33

Feraye Tanyolaç ile evliliği geçen yıl temmuz ayında sona eren Kaya Çilingiroğlu, hafta sonu Karaköy'ün arka sokaklarında bir kadınla görüntülenmişti.

El ele yürüdükleri sırada patlayan flaşlar, Çilingiroğlu'nu tedirgin etse de kız arkadaşı rahattı. İkili, bir süre sonra taksiye binip gazetecilerin yanından uzaklaşmıştı.

FARKLI AÇIKLAMALAR

Çilingiroğlu'nun el ele görüntülendiği kadının, ünlü işadamının da ders aldığı yoga uzmanı Müjde Mısırlı olduğu ortaya çıktı.

Çilingiroğlu, "Sevgiliniz mi" sorusuna "Evet, doğrudur" yanıtını verirken Mısırlı farklı konuştu.

Yoga uzmanı, "Kaya benim sadece öğrencim. Topuklu ayakkabıyla yürürken koluna girdim. Bana neden sevgilim diyor ki? Yoga dersi alıyor ve ben öğretmeniyim, sevgilisi değilim" dedi.

Kaynak: Hürriyet



Kaya Çilingiroğlu\'nun Gizli Aşkı, Yoga Hocası Çıktı

Son Dakika Magazin Kaya Çilingiroğlu'nun Gizli Aşkı, Yoga Hocası Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • El Kazim: adam agzinin tadini biliyor kadinda pek fenaymis yaw :) 9 0 Yanıtla
  • karakartal : her adama nasip olmaz,kaya bilir işini o hayatini yaşiyor.doldur cayi sardi beyi . 6 0 Yanıtla
  • İŞCİ emeklisi riza: Taktik şu:her karıdan bir çoçuk 5 1 Yanıtla
  • FARKINDALIK ŞART: alt sınıf temizlikçi kadınlarla;ORTA SINIF sekreterlerle;üst sınıf da YOGA HOCASI ile takılır...herkes SINIFINA göre SNIF SNIF YANİ 5 1 Yanıtla
  • adanalı: aferin lan kaya. süper parçaymış 5 0 Yanıtla
  • ??......: seni gidi yogacııı seniii 4 0 Yanıtla
  • Bir tek sen: Çocuk yapınca kadar aşk yaşar sonrası başka çiçekle bal arar 3 0 Yanıtla
  • Halit: Çok önemli haber kim kiminle ne yer ne içer ne eder 3 0 Yanıtla
  • .: 1.DUŞÜNmeyi,Demokrasiyi,Saygıyı,Ahlakı,Medeniyeti,Kültürü,Bilimi,çok kelimeler kullanarak güzel konuşabilmeyi,sorup soruşturmayı,dinlemeyi,dikkat etmeyi ÖĞRENebilseydik,bõyle üzücü,utanç verici olaylar olmaz.2.Insanın Nefsi Mudaafasını zayıflatan,sağlığına dokunan Alkol,Sigara,Şans oyunları,Müzik,Moda,Diziler,Filimler,Gecehayatı gibi şeyleri seçerler.3.Rabia işaretleiyle,türbanlarla,camilerle,sebzelerle,meyvelerle birşeyler anlatmaya çalışırlar. 0 1 Yanıtla
  • ADIGUZEL: Düşünmeyi,aklımızı kullanmayı,Demokrasiyi,Saygı,Ahlak,Medeniyet,Çok kelimeler kullanarak güzel ve bilinçli konuşabilmeyi,sorup soruşturmayı,dinlemeyi,dikkat etmeyi öğrenebilmiş olsaydık,bõyle üzücü ve utanç verici olaylar kolay kolayına olmaz. Ama onlar kendilerini Insanın Nefsi Mudaafasını zayıflatan,sağlığına dokunan Alkol,Sigara,Şans oyunları,Müzik,Moda,Diziler,Filimler,Gecehayatı gibi şeylere kurban etmişler. 0 0 Yanıtla

Advertisement