Kıvanç'ın Artist Abisi - Son Dakika
Magazin

Kıvanç'ın Artist Abisi

Kıvanç\'ın Artist Abisi

Şafak Sezer'in 'G.D.O. Kara Kedi' isimli yeni filminin sürprizi, Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi oldu.

24.01.2013 06:02  Güncelleme: 11:08

Şafak Sezer'in 'G.D.O. Kara Kedi' isimli yeni filmi, 25 Ocak'ta vizyona giriyor. Filmin sürprizi ise Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ'un da bu filmde rol alması!

Sezer, "Cem'i ikna etmek kolay olmadı ama onu oynatmayı başardım" dedi.

ÜÇ KARDEŞİN YANLIŞLIKLAR KOMEDYASI

Film İstanbul'un eski semtlerinden olan Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeşin hikayesini anlatıyor. Kardeşler, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran'dan oluşuyor...

Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üç geniyle allak bullak olur.

BAŞROL VE SENARYO ŞAFAK SEZER'E AİT

Bolca yanlışlıklar komedyası ve aksiyon dolu sahnelerin olacağı filmin senaryosu Şafak Sezer'e ait. Yönetmen koltuğunda ise Maskeli Beşler serisi ile tanınan Murat Aslan oturuyor.

Başrolde Şafak Sezer'i seyredeceğimiz filmin kadrosunda Volkan Başaran, Serkan Şengül, Demet Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Şener Kökkaya gibi isimler de yer alıyor.

FİLMİN ADI NEREDEN GELİYOR?

Daha önce katıldığı bir söyleşide filmi hakkında bilgi veren filmin adının nereden geldiğine de açıklık getirmişti.

G.D.O KaraKedi isminin filmin içinde olan bir karakedi ve filmde oynayan 3 kardeşin isimlerinin baş harflerinden geldiğini söyleyen Sezer, "Bir daha yönetmenlik yapar mısınız?" sorusuna ise "Kolpaçino'da yapmıştım. Allah korusun. Bir daha asla yapmam." diye cevap verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kıvanç'ın Artist Abisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement