Julia Roberts: Kocam Gençlik İksirim - Son Dakika
Magazin

Julia Roberts: Kocam Gençlik İksirim

Julia Roberts: Kocam Gençlik İksirim

Üç çocuk annesi olan ünlü yıldız Julia Roberts, gençlik sırrının eşi ve çocukları olduğunu söyledi.

01.08.2013 06:03  Güncelleme: 09:32

Oscar'lı oyuncu Julia Roberts, sade ve doğal güzelliğiyle dikkat çekiyor. Uzun saçları ve gülüşüyle milyonları kendine hayran bırakan ünlü yıldız, güzellik sırlarını anlattı:

Her kadın gibi giyinmekten ve güzel görünmekten hoşlanıyorum. İnsanların karşısına geçip "Çekici olduğumu hiç düşünmüyorum" diyecek bir kadın değilim. Eskiye oranla bu tarz ayrıntıları daha çok önemsemeye başladığım.

GLUTENSİZ BESİN TÜKETİYORUM

Dişlerimi sodyum karbonat ile fırçalıyorum. Bu tekniği; büyükbabamdan öğrendim.

Haftada beş kere yoga yapıyorum ve belirli kas bölgelerini düzenli olarak çalıştıran bir program uyguluyorum. 90 dakikalık programın ardından, yerden kalkamayacak hale geliyorum.

Birkaç ay önce spor hocam yemek listemden gluteni çıkarmamı istedi. Evde yemekleri kendim yaptığım için bir anda yemek mönümüz sadece gluten içermeyen besinlerden oluşmaya başladı. Çok kısa sürede de etkisini gördüm.

İHTİYAÇ VARSA ESTETİK OLABİLİR

Bir yakın arkadaşım saçımı kısacık kesti. Markette kadınlar beni durdurup "Merak etme çabuk uzar" şeklinde teselli ediyorlardı. Saçların, insanlar üzerinde bu kadar güçlü bir etkisi olması çok şaşırtıcı.

Pudramsı bir kokuya sahip parfümlerden hiç hoşlanmıyorum. La Vie Est Belle ise tam tersi bir içeriğe sahip.

Estetik konusunda söylediğim her şey bugüne kadar çarpıtıldı; nedense dolgu maddelerine karşı olduğuma dair bir imaj çizildi. Oysa işe yarıyorsa ve ihtiyaç varsa, mutlaka denenmesi gerektiğine inanıyorum. Sadece insanların botoks yaptırarak, tek tip olması hoşuma gitmiyor. Şimdilik iyi genlerime şükrediyor ve çocuklarım ile kocamın sevgisini gençlik iksiri olarak kullanıyorum. (InStyle dergisi)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Julia Roberts: Kocam Gençlik İksirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement