Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin İkinci Bölümünde Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin İkinci Bölümünde Neler Olacak?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi\'nin İkinci Bölümünde Neler Olacak?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin ikinci bölümünde Turanşah'ın yanlış kararı, savaşın seyrini değiştirirken, Selahaddin'in divanda yargılanması ve büyük sırrın açığa çıkması beklenmektedir. Askalanlılar Selahaddin'i suçlarken, o hem divan üyeleriyle hem de Askalanlılar'ın baskısıyla mücadele etmek zorunda kalacaktır. Selahaddin'in masumiyeti kanıtlanabilecek mi? Gizemli sır ortaya çıkacak mı? Süreyya ise Selahaddin'e yeniden güvenebilecek midir?

19.11.2023 00:09

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 20 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ikinci bölümünde neler olacak:

Turanşah'ın aldığı yanlış karar, savaşın seyrini değiştirmiş, Şehinşah'ı da ölümün eşiğine getirmiştir. Askalan'daki olaylar Zengi Devleti'nde kargaşaya yol açarken, Hac Yolu'nun güvenliği de tehlikeye girmiştir.

Yaşanan bu hadise Selahaddin'in divanda yargılanmasına sebep olurken diğer taraftan büyük sırrı açılmaya doğru ilerletiyordur.

Askalanlılar, yaşadıkları kayıp nedeniyle Selahaddin'i suçlayacak ve Zengilere hesap soracaktır. Selahaddin, bir yandan divan üyelerinin, diğer yandan Askalanlılar'ın baskısı altında zorlu bir mücadele verecektir. Haçlılarla mücadelesine devam ederken artık daha stratejik davranmak zorundadır.

Fakat Selahaddin'in Haçlılardan önce başı devlet divanıyla büyük derttedir. Zira Askalan'a divanın olumsuz kararına rağmen gitmişti. Şimdi divan kararını çiğnemekten yargılanacaktır.

Acaba Selahaddin masumiyetini kanıtlayabilecek midir? Gizemli sır açığa çıkacak mıdır? ve Süreyya, tüm bu olayların ardından Selahaddin'e yeniden güvenebilecek midir?

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin İkinci Bölümünde Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement