Kusurlu Güzellik - Son Dakika
Magazin

Kusurlu Güzellik

Kusurlu Güzellik

Her Zaman Kusursuzluğun Çok Abartıldığını Düşünmüşümdür! Hayatta Hiçbir Şey Kusursuz Değilken,...

05.10.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her zaman kusursuzluğun çok abartıldığını düşünmüşümdür! Hayatta hiçbir şey kusursuz değilken, güzellik konusunda neden bu kadar çok çaba gösterilir hiçbir zaman anlamam. Bizi aslında biz yapan, belki de vücudumuzun pek de kusursuz olmayan yerleri. Kusurlarımızı sevip onlarla barışık olduğumuz sürece güzeliz aslında. Mesela blog dünyasının en ünlü isimlerinden Leandra Medine, Marc Jacobs'un yeni makyaj koleksiyonunu anlattığı yazısında; küçük yaşlarından itibaren göz altı torbaları olduğunu yazmış. Göz altı torbalarından bahsetmemiş olsa, onun göz altı torbalarını asla fark etmeyecektim.

DEFOSUZ OLMAZ...

Tarzıyla herkesi kendisine hayran bırakan Kate Moss'un mükemmel gülüşünü asla engellemeyen, mükemmel olmayan dişlerini hatırlayın... Georgia May Jagger'ın dişlerinin ayrıklığına ne demeli? Bu güzel mankenle, ısrarla dudak çekimi yapmaları tesadüf olabilir mi? François Ozon'un 'Jeune et Jolie-Genç ve Güzel' isimli filminin başrol oyuncusu Charlotte Rampling, göz torbalarını aldırmış olsaydı belki de filmdeki bakışları bu kadar etkili olamazdı... Kısaca bence 'mükemmel güzellik'; aslında çoğunlukla 'defo' ya da 'kusur' olarak gördüklerimizde. Kendine has, anlatılamaz ve şaşırtan bir güzelliği olanlar aslında aklımızda kalanlar. Bence en mükemmel güzellik; kişinin karakteriyle bütünleşen güzellik.

Moda dünyası kozmetiğe el attı

Şıklık bir bütündür... Sadece giysi ve özenli saçlarla şıklığı yakalamanız zordur. Makyajsız, güzellik tamamlanmaz. Bundan yola çıkan moda dünyasının ünlü isimleri, kozmetiğe de el attı. İşte arka arkaya kendi isimlerini piyasaya süren ünlü tasarımcılar:

Son dönemin yükselen markalarından Proenza Schouler, kozmetik işine el attı. Schouler ile güç birleştiren MAC, yeni iddialı kozmetik ürünlerini gelecek yıl Nisan ayında piyasaya çıkartacak.

Marc Jacobs, makyaj koleksiyonu çıkartarak moda meraklılarını mutlu eden isimlerden. Sephora ile işbirliğine giden ünlü tasarımcının ürünleri, renkli ve dikkat çekici.

Muhteşem parfümleriyle gönülleri fetheden Michael Kors'un makyaj koleksiyonu da kozmetik meraklılarını büyüleyecek türden.

Matthew Williams'ın Benefit için hazırladığı makyaj paleti de çok dikkat çekecek.

TülIN

Etek altına tayt, hatta pantolon giymek çok moda.

Boğazlı kazak modası geri geldi.

TülOUT

Hayvan desenli kazaklar çok demode.

Önü platformlu topuklu ayakkabılar artık demode.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kusurlu Güzellik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement