MasterChef 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef All Star'a Katılmayacak - Son Dakika
Magazin

MasterChef 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef All Star'a Katılmayacak

MasterChef 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef All Star\'a Katılmayacak

MasterChef All Star'ın çekimleri devam ederken, eski yarışmacılar arasına katılanlar da oluyor. Ancak MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, bir video yayınlayarak All Star'da yer almayacağını açıkladı. Kendi restoranını açan Doğramacı, aynı şeyi iki kez yapmak istemediğini belirtti ve diğer yarışmacılara başarılar diledi.

12.09.2023 18:08

MasterChef All Star'ın çekimleri hız kesmeden sürerken; eski yarışmacılar da kadroya dahil olmaya devam ediyor.

Yarışmaya katılıp katılmayacağı merak edilen MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, bir video yayımlayarak All Star'da olmayacağını söyledi.

"AYNI ŞEYİ İKİ KERE YAPMAM"

Yarışmadan sonra kendi restoranını açan Serhat Doğramacı, takipçilerinden gelen sorular üzerine bir video yayımlayarak neden yarışmaya dönmeyeceğini şu sözlerle açıkladı:

"MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim ama herhalde 1-2 sayfa paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum.

Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı. Beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı."

MasterChef 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef All Star'a Katılmayacak

"ALL STAR'A KATILMAYACAĞIM"

Doğramacı, "Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum diye. O da tabi gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız.' demişti.

Ama benim kararım hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şeflere de kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin MasterChef 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef All Star'a Katılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement