Meltem'in Eşinden Çok Konuşulacak Sözler - Son Dakika
Magazin

Meltem'in Eşinden Çok Konuşulacak Sözler

Meltem\'in Eşinden Çok Konuşulacak Sözler

Alican Özbaş, eşi Meltem Cumbul'u kızdıracak sözler sarf etti.

23.02.2013 09:02  Güncelleme: 11:12

Alican Özbaş, Tolga Murat ile birlikte DJ'lik yaptığı Asmalımescit Off Pera'nın kapısında, eşi Meltem Cumbul'u çok rahatsız edecek itiraflarda bulundu.

Muhabirler, Meltem Cumbul'un gece gezmesindeki eşine 'Çocuk düşünüyor musunuz?' diye sordu. Alkollü Alican Özbaş bombayı patlattı: İstiyorum ama olmuyor. Benden kaynaklanan bir sorun değil

MELTEM ÇOK KIZACAK

Beyoğlu'nda işler karıştı... Önceki akşam eğlenmek için Asmalımescit Off Pera'ya giden Alican Özbaş, eşi Meltem Cumbul'u kızdıracak sözler sarf etti.

Bir ara dışarı çıkan Özbaş, gazetecilerle sohbete başladı. Bu sırada ilginç bir öneri getiren Özbaş, "Fotoğraflarda kötü çıkıyorum. Siz onları silin ben de sorularınızı cevaplayayım" dedi. Bunun üzerine muhabirler, "Çocuk istiyor musunuz?" sorusunu yöneltti.

"SORUN BENDE DEĞİL"

Alkolün etkisiyle şaşırtan açıklamalar yapan Özbaş, "Neden istemeyeyim, çok istiyorum ama her şey benim istememle olmuyor" dedi. Ardından gelen, "Meltem Hanım mı sıcak bakmıyor?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: Olmuyor arkadaş olmuyor... Benden kaynaklanan bir sorun değil. Çocuk istiyoruz ama olmuyor...

"AJDA'YI ANLATAYIM"

Özbaş, daha sonra da, "Bunları haber yapmayın size daha önemli şeyler anlatayım. Örneğin Ajda Pekkan ve babamla ilgili" diyerek dikkatleri farklı yöne çekmeye çalıştı.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Meltem'in Eşinden Çok Konuşulacak Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement