Mesut Günlere Döndüler! - Son Dakika
Magazin

Mesut Günlere Döndüler!

Mesut Günlere Döndüler!

Diyetisyen Taylan Kümeli ile üç yıllık sevgilisi Gökhan Arsoy, ay başında ayrılmıştı.

22.05.2012 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyetisyen Taylan Kümeli, ay başında Twitter'dan yazdığı 140 karakterle, üç yıllık sevgilisi Gökhan Arsoy'la ilişkisini noktalamış; herkesi şaşırtmıştı!

Bu olaydan bir ay önce, Arsoy'u evinde başka bir kadınla bastığı ve ayrılma kararı aldıkları iddialarını, "Kim bunu iddia ediyor bilmiyorum ama biz ayrılmıyoruz, tam tersi çoğalıyoruz. Yakında bunu duyuracağız" diye yalanlayan Kümeli'nin, bir ay sonra ayrılığı Twitter'dan duyurması herkesin kafasını karıştırmıştı tabii! Doğrusunu yine benden öğrenin...

Gerçekten ortada aldatma falan yok; çiftin ilişkisi sadece küçük inat uğruna bitmişti!!! O inat da, aralarındaki bir tartışmanın ardından, Gökhan Arsoy'un Facebook'taki ilişki durumunu değiştirmesinden kaynaklanıyor!

MESUT GÜNLERE DÖNDÜLER

Sinirlerine hakim olamayan Kümeli; Arsoy'un bu tavrı karşısında, Twitter'da malum kelimeleri yazıyor! Ancak öğrendim ki; bir inat uğruna ayrılan aşıklar, barış çubuklarını tüttürmeyi başarmış. Artık kim, kimden özür diledi bilmiyorum ama o eski mesut günlerine dönmüşler. Kim bilir, bu kısa süreli ayrılık; belki de bir türlü gerçekleşmeyen izdivaca da davetiye çıkarır!!!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Mesut Günlere Döndüler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement