Moda&sosyete - Son Dakika
Magazin

Moda&sosyete

Yılın en hareketli ayında saat başına iki-üç davet düşüyor.

22.12.2013 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılın en hareketli ayında saat başına iki-üç davet düşüyor. Aynı yüzler ve isimler ama farklı kıyafet ve kombinlerle bendenizin hiç malzeme sıkıntısı çekmediği bir hafta oldu. Yine beğendiklerim, beğenmediklerim, piştiler gibi kemikleşmiş konulara devam tabii. Hepinize mutluluk ve huzur dolu bir pazar dilerim.

HAFTANIN KOPYACISI

Solda aylar öncesinden Aslı Şen, sağda ise geçtiğimiz haftalardan Merve Boluğur. iki stil arasındaki fark kolyeler ve kol uzunlukları dışında aynı. İkisi de gayet hoş ve şık göründükleri için bana da başarılı bir kopya olmuş demekten başka bir şey kalmıyor.

HAFTANIN EVET'LERİ

Oya Eczacıbaşı'nın hiçbir zaman koca koca taşlı gerdanlıklar, kafam kadar yüzükler takmasına gerek yoktur. Çünkü havası, duruşu ve zarafeti en yüksek karattan bir mücevherdir. Alelade siyah balık kesim elbisesiyle çok hoş görünüyor. Halter kesim gibi çok tehlikeli bir modeli kusursuz taşımış. Tepeden tırnağa klas. Reyhan Demirören'in pırıltılı elbisesi fazlasıyla güzel. Zarif saç modeli, kusursuz ton ve renklerdeki makyajı, uygun aksesuvarlarıyla elbisesi kadar ışıl ışıl bir şıklık ve güzellik içinde. Edwina Sponza'nın tarzının hastasıyım. Gündüz saatlerinde olabildiğince sade, yalın ve spor tarzda giyinir. Ama ne zaman önemli bir davete katılır, işte o zaman Edwina Sponza'dan daha şık ve zarif görünebilmek işin en zor kısmıdır. Yine çok bilindik bir tablo yaşanıyor ve Emilio Pucci elbisesiyle harikalar yaratıyor. Kwanpen'in classical model croco clutch'ı, elbisenin çizgisine uygun ayakkabısı, doğal saç modeli ve makyajıyla insanın sinirini oynatacak kadar hoş görünüyor.

HAFTANIN 'LIKE' ŞIKI

Artık günümüzde Instagram'da aldığınız 'like' sayısı kadar şıksınız. Tabii ünlülerin kendi sayfalarından paylaştıklarını saymıyorum. Ne de olsa hayvan postu giyseniz bile fanlarınızın gözünde şık bulunacaksınız. Bu yüzden sayfamda paylaştığım ünlülerin aldıkları 'like' sayısı en gerçekçi olanıdır. Bu da Bergüzar Korel'i; 5 bin 600 'like'dan dolayı değil bu haftanın, son ayların en şık ünlüsü yapıyor. Tuvanam elbisesiyle GQ ödül töreninin tartışılmaz kraliçesi. Bergüzar Korel tıpkı Hollywood ünlülerinin yaptığı gibi profesyonel bir styling desteği alıyor. Stil danışmanı Hande Can Yüce'nin desteğiyle seçtiği elbisenin çizgisine, rengine, saç modeline, makyajına ve aksesuvarlarına kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Şöhret mekanizmasında moda ve stil doğru bir stratejidir. Darısı da galalara jean pantolonla katılmanın 'cool' olduğunu sananların başına.

HAFTANIN AKSESUVARI

Bu haftanın aksesuvarı, anne-kız Alkoçlar'ın ortaklaşa kullandığı Saint Laurent püsküllü kolye. Neslişah Alkoçlar, yaşına uygun genç ve dinamik bir kombinle kullanırken; Gülşah Alkoçlar yine kendi tarzına uygun klasik bir takımla eşleştirmiş.

HAFTANIN HAYIR'LARI

Ruken Mızraklı ne zaman büyük bir davet ya da düğüne katılsa, her zaman davetlilerin içinde ya en parlayanıdır ya en tüllüsüdür ya en katlısıdır ya da en renklisidir. Kısaca 'en'lerin ismidir. Halbuki davetler dışındaki tarzı çok daha başarılıdır. Keşke hiç önem vermese, hiç bu kadar uğraşmasa. Aslında elin dediği doğrudur: Az çoktur! Ece Vahapoğlu'nun elbisesi manasızlıklar diyarı. Belde taşlarla oyulmuş bir delikten siyah-beyaz renkte eşarbı sokmuşlar, taa dekoltenin oradan çıkarıp kadıncağızın boynuna eşarp yapmışlar. Off yazarken yoruldum! Aslında eteğin boyu normal de, tabii Ece Vahapoğlu gibi pırıl pırıl bir apartman topuklu giymezseniz. Artık Hande Acar'ın taşlı tuşlu, allı pullu assolist elbiselerine alıştım. Yapacak bir şey yok, belli ki seviyor. Saygı duymaya çalışıyorum ama eteklerin 'kumaş yetmedi, zoraki kat kat bırakıldım' çığlıklarını duyduğumda içim yine fena oluyor. Küpesi küpe değil, bildiğiniz evin tavanındaki avizeyi sökmüş kulağına takmış. Makyajı ise eminim Bülent Ersoy'u kıskançlıktan çıldırtmıştır.

HAFTANIN PİŞTİSİ

Haftanın piştisi, Stella McCartney pelerinleri ile Arzu Sabancı ve Beyza Arslan'dan geliyor. Hem de tam anlamıyla pişti çünkü aynı davetteydiler. İkisi de fit ve güzel. Fazla farklılık olmasa da Arzu Sabancı'nın diz üstü çizme seçimi kendisini bir tık öne çıkarıyor. Beyza Arslan'ın Hermes çanta rengi fazla belirgin olup kıyafetinin renk ahengini bozmuş. Bunun dışında ikisi de hoş görünüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement