Model Grubu, Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu: Mahkemelik Olabiliriz - Son Dakika
Magazin

Model Grubu, Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu: Mahkemelik Olabiliriz

Solistleri Fatma Turgut'un ayrılmasıyla dağılan Model Grubu, ayrılık nedenlerinden bahsetti. Eski solistleri için "Maddi konularda haksızlıklar yapmaya başlamıştı" ifadeleri kullanıldı.

15.01.2017 13:05  Güncelleme: 13:22

Geçtiğimiz ay Fatma Turgut'un gruptan ayrıldığını duyuran Model Grubu, bu ayrılığın detaylarını Hürriyet gazetesine verdikleri röportajda paylaştılar. Fatma Turgut hakkında çarpıcı iddialarda bulunan grup üyeleri, Model Grubu'nun akıbetinden de bahsetti.

'HER ZAMAN TEHDİDİYLE YÜZ YÜZEYDİK'

Daha önce grubun solisti Fatma Turgut ile aşk yaşadığı bilinen bas gitarist Can Temiz, "Her zaman Fatma'nın grubu bırakma tehdidiyle yüz yüzeydik. İşler istediği gibi gitmeyince böyle şeyler yapmasına alışmıştık" ifadelerini kullandı.

'BURCU'YA AŞIK OLDUKTAN SONRA KÖTÜLEŞTİ'

Fatma Turgut ile ayrıldıktan sonra grubun stil danışmanı Burcu Erim ile aşk yaşayan Can Temiz, "Ben Burcu'ya aşık olduktan sonra durum daha da kötüleşti" diyerek durumu özetledi. Geçen sene, Fatma Turgut ile Burcu Erim'in kavga ettiği bilgisi basına sızmıştı. Bu konuyla ilgili olarak Can Temiz, "Bize saldırdıktan sonra grubu bırakmaya karar verdim. Ancak sonuçta Model'e bağlı 20-25 kişi çalışıyor. 'Fatma'ya rağmen Model'i nasıl devam ettirebiliriz' diye düşündük ve benim konserlere gitmememe karar verdik. Fatma daha sonra Burcu'dan özür diledi" dedi.

Model Grubu, Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu: Mahkemelik Olabiliriz

'MADDİ ANLAŞMALAR KONUSUNDA TUTARSIZDI'

Model Grubu'nun yıllardır birlikte çalıştıkları prodüktör Demir Demirkan'ın, New York'a taşınmasıyla, grup üyeleri yeni albümü Amerika'da yapmaya karar verdi. Bu sırada grup üyeleri Can Temiz ve Okan Işık'ın, iki Amerikalı müzisyen ile 'Seven Day Sleep' adında bir grup kurduğu öğrenildi. Grup üyeleri bu projeyi, "Aslında bu, Fatma'yla yapmayı planladığımız bir projeydi. Ancak bu atmosferde yeni bir proje için ona güvenmemiz imkânsızdı. Proje başladıktan sonra çeşitli maddi anlaşmalar konusunda da tutarlı davranmamaya başladı" diyerek anlattı.

'MODEL'İN DAĞILMASININ SUÇLUSU FATMA'DIR'

'İlkbaharda Kıyamet' adında yeni bir Model şarkısı üstünde çalışan grup üyeleri, bu projeyi daha sonradan Fatma Turgut'un solo projesine çevirdiklerini anlattılar. Uzun süredir kendi adıyla sahne alan Fatma Turgut için şu ifadeleri kullandılar: "Ben her şeye rağmen onun solo projesi için çalışmayı kabul ettim ama o, Model'le alakalı bazı maddi konularda haksızlıklar yapmaya başlayınca sinirlenip bıraktım. Yine de Model'in son albümü için Okan'la birlikte çalışıyor, görüşmeler yapıyorduk. Fatma bir görüşmemizde bana 'Model neden böyle oldu' diye sordu. Ben de ona 'Senin yüzünden' dedim. 'Ben ABD'ye gelemem' deyip telefonu suratıma kapattı. Model'in dağılmasının suçlusu Fatma'dır"

'MAHKEMELİK OLABİLİRİZ'

İkili, sohbeti sonlandırırken "Fatma ünlü oldu, herkes haliyle onun peşinde. Biz ne yapacağımızı bilemedik. En başta birlikte yaptığımız planlarımızın dışında davrandı. Mahkemelik olabiliriz, şu an araftayız" diye eklemeyi ihmal etmediler.

Model Grubu, Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu: Mahkemelik Olabiliriz

Model Grubu, Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu: Mahkemelik Olabiliriz

Son Dakika Magazin Model Grubu, Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu: Mahkemelik Olabiliriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • .......: fatma turgut saçmalamış bence okan ile can çok haklilar 1 1 Yanıtla
  • .......: fatma turgut saçmalamış bence okan ile can çok haklilar 1 0 Yanıtla

Advertisement