Serdar Ortaç'a En 'Kral' Şaka - Son Dakika
Son Dakika Logo

Serdar Ortaç'a En 'Kral' Şaka

Serdar Ortaç\'a En \'Kral\' Şaka
23.10.2013 06:03  Güncelleme: 09:09

'Kim Milyoner Olmak İster'deki "Popun kralı kimdir?" sorusunun Serdar Ortaç'ı mest eden cevabının şaka olduğu ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile ilgili ATV'nin 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında sorulduğu iddia edilen sorunun, şaka olduğu ortaya çıktı.

POPUN KRALI'NA ŞAKA YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yer alan bir karede; 'Kim Milyoner Olmak İster?'de bir yarışmacıya 'Popun kralı olarak bilinen sanatçı kimdir?' diye sorulduğu ve cevabın Serdar Ortaç olduğu görülüyordu. Bu durumu fark eden Serdar Ortaç da, büyük sevinç yaşamış ve bu kareyi Twitter'da takipçileriyle paylaşmıştı. Ancak sonradan bunun bir soru ve cevabının bilgisayar ortamında değiştirilerek hazırlanmış bir şaka olduğu ortaya çıktı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç'a En 'Kral' Şaka - Son Dakika


Advertisement