Oyunda Bol Bol Öpüştüler - Son Dakika
Magazin

Oyunda Bol Bol Öpüştüler

Oyunda Bol Bol Öpüştüler

Çamur Tiyatro'nun ilk oyunu 'Islah Evi', öpüşme ve yatak sahneleriyle çok konuşulacak.

07.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çamur Tiyatro' nun ilk oyunu 'Islah Evi' önceki akşam Garajistanbul'da sahnelendi. Mustafa Üstündağ, Kenan Ece ve Didem Balçın'ın başrollerini paylaştığı oyun; öpüşme ve yatak sahneleri ile de dikkat çekti.

Komedide karı-kocayı canlandıran Üstündağ ve Balçın, oyun boyunca sekiz kez öpüştü.

Soruları yanıtlayan Üstündağ şunları söyledi: "Normalde karı-kocalar öpüşürler. Ben de karımla öpüşüyorum. Katili oynadığımız zaman, gerçekte de adam mı öldürüyoruz? Hırsız olduğumuz zaman, ev mi soyuyoruz? Bu bir oyun." Kenan Ece ise "Bu bizim profesyonel işimiz. Bu sahnelerde gerçekte hiçbir şey yaşanmıyor" dedi.

SADRİ ALIŞIK KÜLTÜR MERKEZİ'NİN ALT KATINDALAR

'İzmir Çetesi' dizisinden rol arkadaşı olan Mustafa Üstündağ ile Kenan Ece, Cihangir'deki Sadri Alışık Kültür Merkezi'nin bodrum katında, geçtiğimiz yaz Çamur Tiyatrosu adında bir tiyatro kurmuş ve hemen sergileyecekleri oyunlar için çalışmalara başlamışlardı.

"BİRİMİZ TOPRAK, BİRİMİZ SU... "

Ece, "Gelecek yıl için bir sinema projemiz var. Çocuk tiyatrosu kurmayı düşünüyoruz. Belki daha ileride bir oyunculuk okulu açabiliriz" derken, Üstündağ ise tiyatrolarına neden 'Çamur' ismini verdiklerini anlattı: "Kenan'ın burcu toprak grubundan, benimki su... İkisinin birleşimi çamuru ortaya çıkardı."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oyunda Bol Bol Öpüştüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement