Özcan Deniz'in Başı Dertte - Son Dakika
Magazin

Özcan Deniz'in Başı Dertte

Özcan Deniz\'in Başı Dertte

TRT'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Osmanlı'nın yeni bölümünde 'Serhat' Özcan Deniz'in başı derde giriyor.

28.11.2012 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un, yapımcılığını 'Herşey Film'in' üstlendiği, başrollerini Türkan Şoray Kerem Atabeyoğlu, Yılmaz Şerif, Hazım Körmükçü, Cem Uçan, Mert Karabulut, Bülent Polat, Aslıhan Güner, Mustafa Uzunyılmaz, Cenk Gürpınar ve Mehrnoush Esmaeilpour 'le birlikte paylaştıkları TRT'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Osmanlı'nın yeni bölümünde 'Serhat' Özcan Deniz'in başı derde giriyor.

Şeyh Nazım tarafından devletin iç karışıklığını yok etmesi için çağırıldığı İstanbul'da, padişah III. Ahmet'ten tüm devlet sırlarını ve yolsuzlukları gizleyen Damat İbrahim Paşa'nın kendince bulduğu yöntem, Serhat'ı yok etme çalışmaları ve padişahı da kendi tarafına çekmek olacaktır.

Şeyh Nazım Efendi Olayları çözebilecek mi?

Padişahın muhafızları Şeyh'in evini basmış Serhat'ı aramaktadırlar. Roman Çayırı'nda olan Serhat ve Ramazan geri döndükleri anda muhafızları fark edip, gizlice içeri

girerler. Şeyh Nazım'la konuşurlar… Şeyh Nazım, İbrahim Paşa'nın huzuruna gideceğini söyler…

Fakat Serhat'ın başka planları vardır!

Diğer dervişlerden Ramazan (Cem Uçan) ve Yunus'la (Cenk Gürpınar) birlikte büyük bir plan hazırlığı içerisindedir. Bu planla işlerin yönü tamamıyla değiştirecektir. Fakat tüm bunların yanı sıra Serhat'ta hiç boş durmayacaktır.

Esma'nın da başı dertte…

Serhat'ın (Özcan Deniz) yolunu bekleyen karısı Esma'yı (Aslıhan Güner) ise yolkesen eşkıyaları rahatsız etmektedir. Bu durumlar karşısında Esma'da bu bölümde kendisini koruyabilecek mi? Göreceğiz!

Şehrazat Serhat'a iyice bağlanmaya başlamıştır…

Şehrazat'ın (Mehrnoush Esmaeilpour ) gözü Serhat'tan başkasını görmemektedir. Onun için her şeyi göze almıştır… Mesleğini bile hiçe saymayı…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Özcan Deniz'in Başı Dertte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement