Podyumlardan Sonbahar/kış Trendleri - Son Dakika
Magazin

Podyumlardan Sonbahar/kış Trendleri

Podyumlardan Sonbahar/kış Trendleri

Önümüzdeki sonbahar/kış sezonu için hazırlanan koleksiyonlar görücüye çıktı! Yaz sıcağından bunalan ve atlet-şort ikilisinden sıkılanlar, vitrindeki yeni....

25.08.2012 06:03  Güncelleme: 08:18

Önümüzdeki sonbahar/kış sezonu için hazırlanan koleksiyonlar görücüye çıktı! Yaz sıcağından bunalan ve atlet-şort ikilisinden sıkılanlar, vitrindeki yeni sezon cicilerini denemek için mağazalara akın etmeye başladı. Henüz kış alışverişine çıkmadıysanız, kurdeşen dökmemek için evin en serin odasına gidin ve sizler için hazırladığım bu yazıya bir göz atın. İşte yeni sezonda en çok ses getirmeye aday 10 stil:

1- Kolsuz palto, ceket veya kabandan birini ya da hepsini alın. Mutlaka dolabınızda olsun. O kadar moda ki, almazsanız olmaz! Umarım kollarımız çok üşümez. Neyse ki uzun yün eldivenler hala çok moda! Prada, Zara ve Park Bravo'dan çeşitli alternatiflerini bulabilirsiniz.

DOKTOR ÇANTASI

2- Krokodil derisi beyaz kayışlı saatler ile kadife ya da goblen kumaşından doktor çantaları yeni sezonda trendsetter'ların ellerinden düşmeyecek. Siz de alın, takın ve kullanın. Pieces, Koton, Persan, Picolet ve Topshop uğramanız gereken mağazalar arasında yer alıyor.

3- 1920'ler rüzgarı son hızıyla devam ediyor. Özellikle Palazzo (bol paça) tarzı pantolonlar! Renkli ipek gömlekler ile kombinleyeceğiniz bu pantolonlar ile son moda bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tabii bir de miğfer şapka takmanız gerekebilir. Beymen Club, Brandroom, Boz Sisters'dan Ece Salıcı, İpekyol ve Maçka'da seçenekler bol.

4- Gömlek elbiseler moda olmaya devam ediyor. Bu sezon ufak bir ek yapıldı; üzerine deri baskılı etekler giyiliyor. Böylece zırh giymişsiniz gibi bir görünüm yaratılıyor. Bu tarz elbiseler Bilstore, Blender, Twist ve Vera Moda mağazalarında satılıyor.

5- 'Muhteşem Yüzyıl' sayesinde Malkoçoğlu tarzı da yeniden hayatımıza girdi. Diz üstü çizmeler, belden kalın kemerler ile bağlı kaftanlar sık sık karşımıza çıkıyor. Kapalıçarşı'dan işlemeler alarak çok rahat evde kendiniz de örebilirsiniz.

6- Anorak kumaşı çok moda. Şeffaf, fosforlu ya da degrade kumaşlar; yağmurluk ve trençkotlarda karşımıza çıkıyor. Bu kumaşa, spor markalarında ve Oysho'da rastlayabilirsiniz.

7- Pijama görüntüsüne sahip çizgili pantolonlar çok konuşuluyor. Kruvaze ceketler ile kombinleyebilirsiniz. Uterque, Mango, GAP ve Banana Republic'te güzel seçenekler bulunuyor.

8- Ayakkabıda İngiliz tarzı dikkat çekiyor. Chelsea'deki kadınları andıran, bilekte biten, düz ya da hafif topuklu botlar yeni sezona damgasını vuracak gibi duruyor. Orijinali yuvarlak burunlu oluyor ama 2012-2013 sonbahar/kış sezonunda sivri burunlu olanları da bulunuyor.

DİZLERE KADAR FERMUAR

9- Kısa kovboy botları, kıyafetlerde püsküller, şeffaf, fütüristik topuklu stilettoların ayak seslerini duymaya hazır olun derim.

10- En ısınamadığım görüntüyü sona bıraktım. Her tarafı bol pantolon zaten sevmem; üstüne üstlük bir de bu pantolonlara dizlere kadar fermuar kondu mu iyice sıkılıyorum. Ancak Celine'in modeli çok beğeniliyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Podyumlardan Sonbahar/kış Trendleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement