Prenses Kate'in Güzellik Reçetesi - Son Dakika
Magazin

Prenses Kate'in Güzellik Reçetesi

Her zaman duru ve sade bir güzelliğe sahip olan Cambridge Düşesi Catherine'in güzellik sırları ortaya çıktı.

15.08.2012 06:03  Güncelleme: 09:00

ÇİÇEKSİ KOKU

Düğününde Illumimum isimli az tanınan bir İngiliz parfüm evinden beyaz gardenya kokusu alan Catherine, Jo Malone markasının sürekli müşterilerinden. Catherine, çiçek ve meyve kokularını karıştırıp kendine has bir koku yaratmayı seviyor.

PARLAK SAÇLAR

Üniversiteden beri gittiği kuaförden vazgeçmeyen Catherine, saçlarının sağlıklı görünmesi için iki ayda bir kestiriyor. Beyazları çıkmaya başlayan Catherine, bitkisel boyayla saçlarını boyatıyor. Ayrıca saç renginden birkaç ton açık gölge attırıyor.

PARLAK BİR CİLT

Ayda bir cilt bakımına giden Catherine, günlük kullanım için Nivea markasına güveniyor. Markanın 'Natural Moisturishing Day Cream' ve 'Nivea Visage Pure' isimli ürünleri vazgeçilmezleri. Catherine ayrıca Lancome'un 'Hydra Zen Moisturising Cream' isimli ürününden de vazgeçmiyor.

MÜKEMMEL TIRNAKLAR

Üniversiteden beri gittiği güzellik salonunda haftada bir manikür yaptıran Catherine, tırnaklarının kısa ve küt törpülenmesini seviyor. Düşes, çoğunlukla Bourjois markasının 28 numaralı ya da Essie'nin 423 numaralı ojelerini sürüyor.

ESMER TEN

Soluk beyaz bir tene sahip olan Catherine, kardeşi Pippa kadar koyu renkli ten olmasa da sağlıklı bir görüntü için hafif bir bronzluğu seviyor. Ancak cildine zarar vermemek için oto-bronzan kullanmayı tercih ediyor. Yaz aylarında da koruyucusuz dışarı çıkmıyor.

SADE MAKYAJ

Abartılı bir makyaj yapmayı sevmeyen Catherine, yıllar önce bir makyaj uzmanından kız kardeşiyle birlikte özel makyaj dersleri almış. Catherine, Laura Mercier'nin renkli nemlendiricilerini kullanıyor. Düşes, Bobbi Brown'un göz farına, rujuna ve allığına ayrıca Lancome'un maskaralarına güveniyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Prenses Kate\'in Güzellik Reçetesi
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Prenses Kate'in Güzellik Reçetesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement