Popçu Mustafa Sandal, önceki akşam Etiler'de bir restoranda yemek yedi. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sandal, hem yeni doğacak bebeği hem de Gülben Ergen'le olan küslüğüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Oğlu Yaman'ın yeni doğacak bebekleri için isim aradığını söyleyen ünlü popçu, "Her gün çok acayip isimler söylüyor. Bulduğu isimlerden biri dönme dolap..." dedi.
TAVRIM YAPILANA
Seda Sayan'ın, 8.5 aylık eşi Emina Türkcan'ın doğumdan sonra, Gülben Ergen'i hastaneye getirerek kendisiyle barıştıracağı sözleriyle ilgili de "Gülben Hanım'la da, hiç kimseyle de küslüğüm yok! Tavrım yapılan şeye karşı..." şeklinde konuştu.
ŞARKILI GÖNDERME!
Gülben Ergen de 'Şıkır Şıkır' şarkısı yüzünden mahkemelik olduğu Mustafa Sandal'a bir şarkıyla gönderme yaptı. TV programına 'Tuttu Fırlattı' şarkısıyla ünlünen Gökçe'yi konuk eden Ergen, "Şıkır Şıkır'ı albüme koymaya kalkınca Mustafa Sandal kızdı; tuttu, fırlattı kalbimi; ezdi, üstünü çiğnedi" diyerek sitemini dile getirdi..
Sabah : http://www.sabah.com.tr
Son Dakika › Magazin › Restleşme! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.