"Rüyamda Hep Uçak Kaçırıyorum" - Son Dakika
Magazin

"Rüyamda Hep Uçak Kaçırıyorum"

"Rüyamda Hep Uçak Kaçırıyorum"

Televizyon dizilerinin sevilen ismi Burak Hakkı, uykunun en az su ve yemek kadar önemli olduğunu düşünüyor.

14.01.2014 06:03  Güncelleme: 08:14

Televizyon dizilerinin sevilen ismi Burak Hakkı, uykunun en az su ve yemek kadar önemli olduğunu düşünüyor. Sık sık rüya gördüğünü de söyleyen ünlü oyuncu, Esquire dergisine uyku alışkanlıklarını ve hayallerini anlattı:

Rüyalar ve uyku, olmak istediğimiz herkes olabildiğimiz veya gidebileceğimiz her yere gittiğimiz bir boyut bence. Ancak, kendi isteğimizle değil...

Uyumadan önce güzel şeyler düşünürüm, duş alırım ve rahat nefes alacağım, uyku kalitemi negatif yönde etkilemeyecek bir ortam yaratırım.

GERÇEK OLAMAZLAR

Rüyalar gerçek olamaz; ben buna inanıyorum. Rüyalarımda gördüklerimi çok nadir hatırlıyorum. Ancak son zamanlarda hep uçak kaçırdığımı görüyorum rüyalarımda. Belki de uçak fobim olduğundandır.

Uyumadan önce hayal kurmuyorum. Uyku, benim için genellikle yorgunluğumun son noktası oluyor. Belki de hayal kurmaya zaman kalmıyor.

NADİR KABUS GÖRÜRÜM

Uykunun en az su ve gıda kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Zira enerjim ve ruh halim, uykumun kalitesiyle doğru orantılı.

Benim için rüya bir başka boyuta geçmektir. Kabus ise çok nadir görürüm.

Aşık olan bir erkek, uyumadan sevgilisini düşünür. İşinde başarı isteyen işini, çocuğuna bağlı olan bir erkek ise yavrusunu düşünür. Sonuçta, sevdiğimiz şeyleri düşünürüz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Rüyamda Hep Uçak Kaçırıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement