Saçlarına Ne Oldu? - Son Dakika
Magazin

Saçlarına Ne Oldu?

Saçlarına Ne Oldu?

Güzel oyuncu Charlize Theron, önceki gün evlat edindiği oğlu Jackson ile birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi.

14.06.2012 06:03  Güncelleme: 09:14

Güzel oyuncu Charlize Theron, önceki gün evlat edindiği oğlu Jackson ile birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi. Spor ve özensiz giyindiği dikkatlerden kaçmayan Theron'un, saçlarını şapkasıyla örtmüş olması da dikkatlerden kaçmadı. Theron'un yeni bir rol için saçlarını kısa kestirmiş olabileceği konuşuluyor.

MİNİK JACKSON

Güney Afrikalı oyuncu Charlize Theron, mart ayında evlat edindiği oğlu Jackson'ın yüzünü ilk kez basına göstermişti.

Dışarı çıktığında genellikle Jackson'ın üzerini örtmeyi tercih eden 36 yaşındaki seksi oyuncu, ABD'nin Los Angeles kentindeki LAX Havalimanı'nda oğluyla poz vermişti.

Theron 6 aylıkken evlat edindiği Jackson için "Anneme daha fazla torun hasreti çektiremezdim" demişti.

THERON'UN ANNESİ ALMAN BABASI FRANSIZ KENDİSİ AFRİKALI

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Benoni şehrinde doğan Charlize Theron'un annesi Gerda alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı.

Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti.

Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı. 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizini incitti ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu. Theron bir bankadaki görevliyle ateşli bir tartışma yaşarken oyuncu menajeri John Crosby tarafından keşfedilmiştir. Theron kartvizini aldığı Crosby'i arayarak oyunculuk için ilk adımını atmıştı. Daha sonra da Theron'un artık bol ödüllü sinema hayatı başlamıştı

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Saçlarına Ne Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement