Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Ayrılıkları kısa sürdü - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Ayrılıkları kısa sürdü

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Ayrılıkları kısa sürdü

Serenay Sarıka'nın içinde olduğu araç, Etiler'deki evine giderken kimliği belirsiz kişi tarafından tekmelendi. Saldırganın Serenay Sarıkaya'yı adım adım takip edip taciz ettiği öğrenildi. Bu olayın ardından kısa süre ayrıldığı eski sevgilisi Umut Evirgen soluğu Serenay Sarıkaya'nın yanında aldı.

21.01.2022 09:35  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazete Magazin'in haberine göre, oyuncu Serenay Sarıkaya, dün öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi tarafından arabası tekmelendi.

SERENAY SARIKAYA SALDIRIYA UĞRADI

Serenay Sarıkaya, Etiler'deki evine gitmek isterken kimliği belirsiz kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan, Sarıkaya'nın aracını tekmelenerek çok ağır küfürde bulundu. Şoförü durmak yerine direkt siteye giriş yaptı. Sonrasında ise hemen karakola gidip şikayette bulunan Sarıkaya'nın evine koruma desteği sağlandığı öğrenildi.

UMUT EVİRGEN SOLUĞU SERENAY SARIKAYA'NIN YANINDA ALDI

Saldıran kişinin Serenay Sarıkaya'ya takıntılı olduğu öğrenildi. Serenay Sarıkaya'yı adım adım takip edip taciz ettiği öğrenildi. Bu olayları duyan Umut Evirgen de soluğu sevgilisinin yanında aldı ve Sarıkaya'nın evine dört kişilik bir koruma bıraktı.

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı! Ayrılıkları kısa sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement