Sarhoş Naz Garson Kucağında - Son Dakika
Magazin

Sarhoş Naz Garson Kucağında

Sarhoş Naz Garson Kucağında

Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli'yi canlandıran Naz Elmas, dost bildiklerinin kurbanı oldu.

28.11.2012 06:03  Güncelleme: 10:40

Show Tv ekranlarında yayınlanan Ustura Kemal dizisinin başrollerinden birini canlandıran Naz Elmas, geçtiğimiz haftasonu gittiği bir mekanda fena yakalandı.

Güzel oyuncu, haftasonu gecesi arkadaşları ile eğlenmek için gittiği Ortaköy Anjelique'te alkolü fazla kaçırınca masada sızıp kaldı. Öyle ki Naz Elmas'ı arkadaşları öylece masasında bırakınca garsonlar, uyandıramadıkları oyuncuyu taksiyle eve gönderdi!

ASLINDA ARKADAŞ GRUBUYLA BİRLİKTE GELMİŞTİ

'Ustura Kemal' dizisinde Rum kızı 'Angeli'yi canlandıran Naz Elmas, dost bildiklerinin kurbanı oldu. Ünlü oyuncu, cumartesi gecesi eğlenmek için arkadaşlarıyla birlikte Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Anjelique'e gitti. İçkinin dozunu kaçıran Elmas, bir süre sonra masada sızıp kaldı.

ARKADAŞLARI NAZ ELMAS'I BIRAKIP GİTTİ

Mekana birlikte geldikleri Naz Elmas'ı uyandırmak için çabalayan arkadaşları, başarılı olamayınca onu mekanda tek başına bırakıp gitti. Neyse ki mekanın garsonları Elmas'a göz kulak oldu da başına bir şey gelmedi.

Naz Elmas'ı o halde gören mekanın garsonları da, onu uyandırmak için seferber oldu. Başarı sağlanamayınca çare onu eve göndermekte bulundu. Bir garsonun kucağında durağa kadar taşıdığı oyuncuyu, bir taksici eve bıraktı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sarhoş Naz Garson Kucağında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement