"Sevişme Sahnelerinde Çok Rahattık" - Son Dakika
Magazin

"Sevişme Sahnelerinde Çok Rahattık"

"Sevişme Sahnelerinde Çok Rahattık"

Anna Paquin, 'True Blood' dizisinde çektiği seks sahnelerinden eşinin kesinlikle rahatsız olmağını söyledi.

02.07.2012 06:03  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel oyuncu Anna Paquin, 'True Blood' dizisinde Alexander Skarsgard ile birlikte çalışmaktan memnun olduğunu ve birlikte çektikleri seks sahnelerinden asla rahatsızlık duymadığını söyledi.

CENTİLMEN EŞ

Aynı dizide eşi Stephen Moyer'ın da yer aldığını hatırlatan Paquin, "Eşim de seks sahneleri konusunda son derece centilmen. Hepimiz arkadaş olduğumuz için bir sorun yaşanmıyor, her sahnede çok rahatız" diyor.

TRUE BLOOD DİZİSİ

True Blood, 7 Eylül 2008 tarihinde yayınlanmaya başlanan, fantastik dram türündeki ABD yapımı bir dizi. Dizi yazar Charlaine Harris'in Sookie Stackhouse Serisi veya Güney Vampirleri Serisi olarak adlandırılan kitap serisini temel almaktadır.

ABD'de kablolu TV kanalı HBO'da yayınlanan dizi, HBO ile birlikte yapımcı Alan Ball'un Your Face Goes Here Entertainment isimli şirketi tarafından üretilmektedir.

Dizide ABD'nin güneyinde, Louisiana eyaletinde bulunan Bon Temps isimli küçük (kurgusal) bir kasabada vampirler ve insanların birlikte yaşamaya başlaması, aralarındaki etkileşim konu edilmektedir. Dizinin baş kahramanları Sookie Stackhouse (Anna Paquin) isimli telepatik (insanların düşüncelerini okuyabilen) bir garson kız ile aşık olduğu Bill Compton (Stephen Moyer) isimli bir vampirdir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Sevişme Sahnelerinde Çok Rahattık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement