Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler oldu? Mihri, Melisa'ya verdiği sözü yerine getirmiştir - Son Dakika
Magazin

Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler oldu? Mihri, Melisa'ya verdiği sözü yerine getirmiştir

Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler oldu? Mihri, Melisa\'ya verdiği sözü yerine getirmiştir

FOX TV'de herkesin hayranlıkla izlediği yeni dizi Son Nefesime Kadar yeni bölümü ile ekranlara geldi. Mihri, Ejder'i yakalamış ve adalete teslim etmiştir.

17.03.2022 09:06  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Nefesime Kadar, Pastel Film imzalı, ilk bölümü 23 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Deniz Dikilitaş'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem'in yazdığı, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın paylaştığı, Happy Valley dizisinden uyarlanan dram ve polisiye türündeki Türk televizyon dizisi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mihri, Ejder'i yakalamış ve adalete teslim etmiştir. Kızı Melisa'ya verdiği sözü nihayet yerine getirmiştir. Lakin Umut, yıllar sonra kavuştuğu babasından vazgeçmeye o kadar gönüllü değildir. Mihri ve Emel, Ejder'in Umut üzerinde yarattığı tahribatı nasıl tamir edeceklerini bilemez. Hazan hala kaçırılma olayının etkisinden kurtulamadığı için Suzan ona Berke ve Ceylan'ın yardımıyla bir sürpriz hazırlar. Fakat bu sürpriz Suzan'ın umduğunun tersine Hazan'ı pek de mutlu etmez.

Son Dakika Magazin Son Nefesime Kadar yeni bölümde neler oldu? Mihri, Melisa'ya verdiği sözü yerine getirmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement