Stand Up Diyemem, Cem'le Aşık Atamam! - Son Dakika
Magazin

Stand Up Diyemem, Cem'le Aşık Atamam!

Stand Up Diyemem, Cem\'le Aşık Atamam!

Nilgün Belgün yeni gösterisiyle ilgili, "Cem Yılmaz'la aşık atamayacağım için, stand up demek yanlış olur."

29.03.2012 06:03  Güncelleme: 09:22

Şirin Sever ve Bülent Ülgen'in sunduğu 'Pazar Eki'ne usta oyuncu Nilgün Belgün ile 'Yahşi Cazibe'nin 'Simge'si Hande Katipoğlu katıldı. Belgün programda; Eylül'de sahnelemeyi planladığı 'Nilgün Belgün ile Aşk ve Komedi' adındaki tek kişilik gösterisinin heyecanını yaşadığını söyledi. Cem Yılmaz'a rakip olmak gibi bir niyetinin olmadığını belirten oyuncu şunları söyledi: "Cem'le aşık atamayacağım için buna stand up demek yanlış olur. 'İçimdeki Kadın, Aşk ve Komedi' adlı kitabımda yazdığım konulardan yola çıkarak bir gösteri hazırladım."

ALİ ÇOK HUYSUZ BİRİ

Ünlü oyuncu; Sever'in, "Bu kadar güzel kalmayı nasıl başırıyorsunuz? Estetik var mı?" sorusuna "Sekiz sene önce yaptırdığım gözaltı estetiğinin dışında bir şey yok! Onu yaptırdıktan sonra annem 'Yaşanmışlığın gitti' deyince çok üzüldüm. Bir daha da yaptırmadım" diye yanıt verdi. Şu sıralar Ali Poyrazoğlu ile birlikte 'İyi Günde, Kötü Günde' adlı oyunda rol alan Belgün, Poyrazoğlu ile uzun yıllara dayanan bir dostlukları olduğunu söyledi. Belgün "Bu hayatta ona katlanan tek kadın benim. Ali ile çalışarak cenneti garantiledim. Çok huysuz" dedi.

BİR DAHA EVLENMEM

Pozitif enerjisiyle tanındığını belirten Belgün şöyle devam etti: "Ben evde ağlarım ama... Evliliklerimde erkekler gür saçlı gelip kel ayrıldılar. Demek ki o kadar da eğlenceli biri değilim." Dört nikah kıydığını ama üç eşi olduğunu söyleyen Belgün "Bir kocamla tekrar evlendik. Ben aşk kadınıyım. Ama bir daha evlenmem. Artık çok ticari oldu evlilikler" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Stand Up Diyemem, Cem'le Aşık Atamam! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement