Sürprizlerle Dolu Defile - Son Dakika
Magazin

Sürprizlerle Dolu Defile

Sürprizlerle Dolu Defile

Ünlü mankenler hem göze hem gönüllere hitap ettiler

14.04.2012 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

METROCİTY AVM'DE HER DAKİKASI SÜRPRİZLERLE DOLU DEFİLE…

MetroCity'dedüzenlenen, ünlü markaların yeni sezon ürünlerinin sergilendiği İlkbahar-Yaz Defilesi'nde birbiri ardına yaşanan sürprizler izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Gizem Özdilli, Omurilik Felçlileri Derneği için "Senin İçin Yürüyorum" dedi ve yıllar sonra ilk kez podyuma çıktı. Son De Cuba grubunun defile boyunca gerçekleştirdiği canlı müzik performansı hem mankenlere eşlik etti, hem de dinleyenleri mest etti. Defile bitiminde sahneye çıkan "Serdar Ortaç" herkesi şaşırttı!

MetroCityAVM'de;Banu Noyan koreografisiyle Şenay Akay, Didem Taslan, Ece Gürsel, Irmak Atuk, İpek Tanrıyar, Eva Maya, Tuğçe Yulaç, Pınar Güsar, Can Dağyeli, Onur Yüksel, Emre Aksoy, Ünal Bozahmetoğlu, Eray Özbal gibi ülkemizin en önemli mankenleri podyuma çıktığı defilenin her anı eğlence ve sürprizlerle doluydu. Defilenin sunucu Vatan Şaşmaz'ın esprileri de güne ayrı bir renk kattı.

MetroCityAVM'de gerçekleşen "Moda Güneşi Görüyor" defilesinde toplam 21 manken, Boyner, LC Waikiki, Gusto, Fenerium, Koton, Tiffany, Mango gibi markaların yeni sezon ürünlerini sergilediler. Ülkemizde ilk kez, bir defile canlı müzik eşliğinde; SON de CUBA grubunun yaptığı; canlı performansla izleyicilerle buluştu.

Gizem Özdilli Onun İçin Yürüdü

Defilenin bir diğer önemli özelliği de Koreograf Banu Noyan tarafından bu defile ile startı verilen ve bundan sonra Noyan'ın gerçekleştirdiği her defilede uygulamaya koyacağı Omurilik Felçlileri Derneği yararına sosyal sorumluluk kampanyası "Senin İçin Yürüyorum"du…

Banu Noyan;MetroCity'dekibu defilesinden başlayarak sanat-müzik-spor-siyaset dünyasından ünlü bir ismi podyuma çıkartıp, geliri ile "Akülü Sandalye" alınmasını sağlayacak.Kampanyanın ilk ayağında ise bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren eski manken Gizem Özdilli; "Senin İçin Yürüyorum" dedi.

MetroCity'de Serdar Ortaç Sürprizi

Defilenin ardındanpodyuma çıkan SERDAR ORTAÇ'ı karşılarında gören halkın şaşkınlığı ise görülmeye değerdi. Ortaç'a ikizi kadar benzeyen Sabahattin Gürel'in show'unun sonrasında izleyiciler imza almak için uzun kuyruklar oluşturdular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Sürprizlerle Dolu Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement