Survivor 2024 All Star'da Sahra Işık Yarışmadan Ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Survivor 2024 All Star'da Sahra Işık Yarışmadan Ayrıldı

Survivor 2024 All Star\'da Sahra Işık Yarışmadan Ayrıldı

Survivor 2024 All Star'ın son bölümünde Sahra Işık, Seda Aktuğlu'nun eşi İdris Aybirdi ile yaşadığı kriz sonrası yarışmadan ayrıldı. Sahra, Seda'nın İdris ile olan konuşmalarını yayınlamasının ardından dost kazığı yediğini belirtti. Seda ise Sahra'nın eşinin küfürlerini ifşa etti. Yaşananlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

19.02.2024 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde iddialı yarışmacılardan Sahra Işık apar topar yarışmadan ayrıldı.

Geçtiğimiz aylarda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek bir şeyler anlattığı ve çıkan krizden sonra Sahra'nın ayrıldığı ileri sürüldü.

Yaşananların ardından Sahra, yediği dost kazığından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını söylerken Seda da Sahra'nın eşiyle olan konuşmaları yayınladı.

SAHRA: EŞİMİ ARADIN, AİLESİNİ NİYE ARIYORSUN ARLANMAZ UTANMAZ

Elendikten sonra sosyal medya hesabından canlı yayın açan Sahra Işık, eski dostu Seda Aktuğlu'ya ateş püskürerek "Hadi İdris'i aradın sen benim ailemden ne istiyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin sen ya arlanmaz utanmaz" dedi.

Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış

SAHRA'NIN EŞİ OGEDAY'I KISKANMIŞ

Yaşananların ardından Seda Aktuğlu da Sahra'nın eşi İdris Aydirdi ile olan mesajları ifşa etti. Konuşmalarda Sahra'yı Ogeday'dan kıskanan Aybirdi'nin küfürler savurarak "Ogeday ile bunun arasında bir şey mi var?

Bu ne lan biz evliyiz, milletin kucağına atlıyor" dediği görülüyor. Seda ise Aybirdi'ye cevap olarak "Oyun sevincinden sarılıyor. Beni de yordun. Başımı yakacaksın. Bir kendine gel" diyor.

"ÜZERİME GELİNİRSE BELGELERİ YAYINLARIM"

Paylaşımların ardından yaşananları sineye çektiğini belirten Seda, mesajları yayından kaldırarak "Taraf aileler beni aradı, prodüksiyon benimle görüştü anlaştık.

Kimse benim namusuma laf söyleyip beni ve ailemi üzemez. Eğer yine üzerime gelinirse belgelerin şah damarı devreye girer. Yapmayın artık" dedi.

Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış

Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış

Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Survivor 2024 All Star'da Sahra Işık Yarışmadan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement