Tolga Güleç: Gay Değilim, Tabii ki Kız Arkadaşlarım Oldu - Son Dakika
Magazin

Tolga Güleç: Gay Değilim, Tabii ki Kız Arkadaşlarım Oldu

Oyuncu Tolga Güleç evliliğinden bahsederken, "Evlenmeden önce herkesi sevgilim zannediyorlardı. Gay değilim, tabii ki sevgililerim oldu" dedi.

04.05.2014 12:19  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arap kanalına verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan ünlü oyuncu Tolga Güleç, Yeliz Şar ile olan evliliğiyle ilgili de konuştu.

"ANNEM GİBİ OLDUĞU İÇİN EVLENDİM"

Güleç, eşi Yeliz Şar ile her evlilikte görülebilecek sorunları yaşadıklarını kabul ederek evliliğin birkaç hafta sonrasında Mardin’e gitmek zorunda kaldığını ve buna bağlı olarak sorunlar yaşadıklarını söyledi. Şuan evliliğinde bir sorun yaşamadığını belirten Güleç, "Evlenmeyi düşünmeyen bir adamdım. Annem gibi birisini bulduğum için evlendim" dedi.

"KISKANÇ BİR ERKEĞİM"

Yakışıklı oyuncu, eşinin her şeyine karıştığı ve kıskanç olduğuna dair iddialara, "Erkek, kadınını kıskanmalı. 'Kıskanç değilim' diyen erkek sokağa çıkıp gezmesin 'Erkeğim' diye. Kıskanmayana da saygı duyuyorum. Ama ben sonuna kadar sahiplenirim" karşılığını verdi.

"GAY DEĞİLİM"

Güleç, evlenmeden önce arkadaş grubundaki herkesle sevgili yakıştırması yapıldığını anlatırken, "Gay değilim. Tabii ki kız arkadaşlarım olacak. Evlenmesem olmaya da devam edecekti. Ama herkesle adım çıkacağı anlamına gelmezdi” diye konuştu. 

Tolga Güleç: Gay Değilim, Tabii ki Kız Arkadaşlarım Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tolga Güleç: Gay Değilim, Tabii ki Kız Arkadaşlarım Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement