Tracy'nin Bebekleri - Son Dakika
Magazin

Tracy'nin Bebekleri

Tracy\'nin Bebekleri

Hollywood'un Birçok Ünlü İsmi, Herkesi Kıskandıran Fiziklerine; Özel Antrenör Tracy Anderson ile...

14.06.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JENNIFER LOPEZ

"1969 doğumlu iki çocuk annesi Jennifer Lopez ile doğumdan hemen sonra çalışmaya başladık. Zaten yıllarca dans ve spor yapmış biri olduğu için onunla çok hızlı sonuç almayı başardık. Lopez ile özellikle kalça ve bacaklar ağırlıklı olmak üzere ağırlık ve dans çalışıyoruz."

GWYNETH PALTROW

"1972 doğumlu iki çocuk annesi Gwyneth Paltrow ile çocuklarının doğumundan sonra spor yapmaya başladık. Zayıf olmasına rağmen sporu seven biri değildi. Onunla eğlenceli ağırlık çalışmaları yaptık. Kısa sürede hem hızla kilo verdi, hem şekle girdi."

NICOLE RICHIE

"1981 doğumlu Nicole Richie, bir dönem aşırı zayıf göründüğü için eleştiriliyordu. Onun fit bir görünüme kavuşmasında etkili oldum. Düzenli olarak dans ederek hem kaslarının güçlenmesini, hem de vücudunun şekle girmesini sağladık."

JULIANNE HOUGH

"1988 doğumlu Julianne Hough zaten dans sayesinde şekilli bir vücuda sahipti. Ancak bölgesel değişiklikler yapmak istiyordu, bu noktada da bana başvurdu. Beraber çalışmamız sonucunda kolları ve kalça bölgesi daha da şekilli bir hal aldı."

TAYLOR SWIFT

1989 doğumlu şarkıcı Taylor Swift, spora doğuştan yetenekli olan ve hızlı öğrenen bir öğrenciydi. O da ağırlıklı olarak dans sayesinde forma girdi. Kısa sürede tüm figürleri öğrendiği için de onunla çalışmak ve egzersiz yapmak çok keyifliydi."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tracy'nin Bebekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement