Türkan Sultan'ı Duygulandıran Ödül - Son Dakika
Magazin

Türkan Sultan'ı Duygulandıran Ödül

Türkan Sultan\'ı Duygulandıran Ödül

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yaşam boyu onur ödülü layık görülen Türkan Şoray sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

27.02.2013 22:40

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yaşam boyu onur ödülü layık görülen Türkan Şoray sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Topluluğu Organizatörlüğü, Radyo NKÜ ve NKÜ TV desteğiyle gerçekleştirilen, "NKÜ Medya Ödülleri 2012", Rektörlük Konferans Salonda düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

1 Aralık 2012 tarihinde başlayan ve 31 Ocak 2013 tarihinde sonlanan oylama neticesinde, en fazla oy alan aday katıldığı kategoride birinci olmaya hak kazandı. Üniversite öğrencilerinin katıldığı ve halka açık olarak internet üzerinden yapılan oylama sonucunda 45 bin oy ile belirlenen 17 farklı kategoriye ödül verildi.

Töreninde, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, öğretim elemanları, birçok ünlü sanatçı, oyuncu, TV programcısı ve öğrenciler bir araya geldi.

Oyuncu ve Tiyatrocu Arda Esen'in sunucuğunu yaptığı törende açılış konuşmasını gerçekleşen törende En İyi Haber Spikeri ödülüne layık görülen Nazlı Tolga, törende genç bir üniversitede gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti. En İyi Erkek Şarkıcı Ödülünü alan Mustafa Ceceli, daha sonra piyano eşliğinde şarkı söyleyerek, salondakilere keyifli anlar yaşattı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yaşam Boyu Onur Ödülü Türkan Şoray'a verildi. Sahnede gözyaşlarına hakim olamayan Şoray, "Gösterdiğiniz bu sıcaklığa, yakınlığa, mutluluğa teşekkür ediyorum. Gençlerle birlikte olmak, Namık Kemal Üniversitesi Ödülü ile onurlandırılmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Onur Ödülü ise, geçen ay aramızdan ayrılan Usta Gazeteci Mehmet Ali Birand adına Eşi Cemre Birand'a verildi. Cemre Birand, "Mehmet Ali elinde olmayan nedenlerden dolayı burada değil. Mehmet Ali Birand aramızda olsaydı gençlere birkaç öğüt verirdi. Şimdi onun adına ben ileteceğim. Cesur olun, inançlarınızdan ödün vermeyin, adil olun, yakınlarınızı yanınızdan ailenizi civarınızda tutun, sıhhatinize iyi bakın." sözleriyle gençlere tavsiyelerde bulundu.

Törende ödüle layık görülen sanatçılar ve ödüle layık görüldükleri kategoriler:

En İyi Ana Haber Spikeri Nazlı Tolga,

En İyi Radyo Programı Zeki Kayahan Coşkun,

En İyi Erkek Şarkıcı Mustafa Ceceli,

En İyi Magazin Programı Show Tv Show Klup,

En İyi Gezi Programı Gülhan'ın Galaksi Rehberi Gülhan Şen,

En İyi Dizi Seksenler (Birol Güven-Rasim Öztekin),

En İyi Erkek Oyuncu Ahmet Kural,

En İyi Kadın Oyuncu Çiğdem Batur, En İyi Kadın Şarkıcı Hande Yener,

En İyi Yarışma Programı Eser Yenenler - Eyvah Düşüyorum,

En İyi Hafta Sonu Sabah Programı Murat Güloğlu,

En İyi Spor Programı Telegol-Serhat Ulueren,

En İyi Spor Yorumcusu Uğur Meleke,

En İyi Tartışma Programı

Abbas Güçlü (Genç Bakış),

En İyi Spor Spikeri Güntekin Onay, Yaşam Boyu Onur Ödülü Türkan Şoray,

Onur Ödülü Mehmet Ali Birand, Teşekkür Ödülü Tayyar Işıksaçan. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Türkan Sultan'ı Duygulandıran Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement