Ünlü Ressamdan Beyaz Perde Atağı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Ressamdan Beyaz Perde Atağı

Ünlü Ressamdan Beyaz Perde Atağı

Dünyaca Ünlü Türk Ressam İsmail Acar, En Büyük Hedefini Açıkladı.

19.08.2013 09:02

Dünyaca ünlü Türk ressam İsmail Acar, en büyük hedefini açıkladı. Eserleri yüzbinlerce liraya satılan, bugüne kadar yarattığı 3 bin eser dünyanın birçok noktasında sergilenen Acar, kendi hayatını sinemaya aktarmak için kolları sıvadı. Filmin hazırlık aşamasında olduğunu belirten ünlü ressam, "Şimdiye kadar siyasetten popüler kültüre kadar her kesimden istediğim kişilerin resmini yaptım. Eserlerim binlerce kişiye ulaştı. Şimdiki hedefim sinema" dedi.

BEŞ YILA HAZIR

Acar, hayat hikayesini anlatacağı filmin yönetmenliğini de kendisinin yapacağını söyledi. Ünlü ressam, beş yıl içinde çekmeyi planladığı filmle ilgili şöyle konuştu: "Hayatın içinden, geçmiş ve geleceğe gidip gelen bir film olacak. Filmde; iç içe geçmiş hikayeler ve şok edici kareler olacak. Her kareyi bir resim gibi tasarladım. İzleyici, sanki bir resmin içinde dolaşıyormuş gibi hissedecek. Bunu da kendim gerçekleştireceğim."

EKRANA ISINIYOR

Bu projeyi hayata geçirmek için henüz zamanı olduğunu ifade eden Acar, "Bu hedefimi 50'li yaşlarımda gerçekleştireceğim. Şimdi hatıra biriktirmekle meşgulüm" diye konuştu. Ünlü ressam, müzisyen arkadaşı Burçin Büke'yle yakında bir televizyon programı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Ressamdan Beyaz Perde Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement