Ünlüler Tatil Bavullarını Açtı - Son Dakika
Magazin

Ünlüler Tatil Bavullarını Açtı

Ünlüler Tatil Bavullarını Açtı

Çoğu ünlü, yazın son günlerini tatil yaparak geçiriyor.

25.08.2012 06:03  Güncelleme: 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BUSE TERİM (MODA BLOGGER'I)

BAŞ KÖŞEDE HEP LAPTOP'UM VAR

Buse Terim'in seyahat bavulunu hazırlaması hayli kısa sürüyor. Terim, "Gideceğim yer ve orada kalacağım süre doğrultusunda kafamda kombinleri hazırlar, sonrasında da hızla toparlanırım. Tabii burada düzenli bir gardırobun etkisi de yadsınamaz" diyor. Sıkı bir moda blogger'ı olan Terim'in seyahat bavulunda baş köşede laptop'u göze çarpıyor. "O benim sağ kolum! Onsuz hiçbir yere gidemem" diyen Terim için göz bantları da hayati önem taşıyor: "Çünkü uykuyu çok seven ve uyku ile beslenen bir insanım." iPod'unu kulağından çıkarmadığı için o da bavulun nadide parçalarından biri. Terim'in bavulundaki kitap Patti Smith'in 'Hayalperestler'i: "Bir önceki kitabı 'Çoluk Çocuk'u okurken New York'taydım ve tüm o mekanları kitabın etkisi altında arşınlamak bambaşka bir deneyimdi. Bu kez Smith'in çocukluk yıllarını keşfetmek için sabırsızlanıyorum."

EDA TAŞPINAR (TASARIMCI)

BOL BOL GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAŞIRIM

Eda Taşpınar bu yaz bavulunu hazırlarken 70'lerden esinlenmiş. O, tatil bavulunu hazırlarken zorlanmayanlardan çünkü tatile çıkmadan önce yanına ne alacağı kafasında belli: "Mini elbiseler, bacağı yırtmaçlı tulumlar, düz sandaletler... Çabucak her şeyi koyarım, biter gider... Ama mayolarım çok mühim. Yüzücü mayoları geri geldi mesela bu sene, mayokini kesinlikle out!" Taşpınar'ın bavulunda, Mehmet Ali Bulut'un 'Ruhun Deşifresi' adlı kitabı gözümüze çarpıyor. "Her okuduğunuzda sizi alıp başka yerlere götürüyor" diyor ve ekliyor: "Bu ara biyografileri seviyorum: Jimi Hendrix, Nelson Mandela... Değişiyor, tamamen moduma göre..." Taşpınar'ın bavulunda gözümüze çarpan çok şey var ama bunlardan en ilginci güneş gözlükleri... Ünlü güzel bunu şöyle açıklıyor: "Güneş gözlüğü değiştirmeyi seviyorum. 80'lerden kalma bir Ray Ban'im var, annemindi; kült parçaları seviyorum. "

SUAT ATEŞDAĞLI (DJ)

BAZEN BAVULSUZ SEYAHAT EDERİM

Seyahat etmekten kim sıkılır? Elbette işi sürekli seyahat etmek olanlar... Peki bavul hazırlamaktan kim sıkılır? Çoğunlukla erkekler... Suat Ateşdağlı tam da bu gruba dahil. Ünlü DJ, artık bavul hazırlama faslını geçmiş durumda. Ateşdağlı, "O kadar çok seyahat etmem gerekiyor ki, bazen bavula ne koyduğumu bile görmüyorum. Bir tişört, bir kot... Yorgunum, kafam dağınık... Bavulsuz gittiğim bile oluyor bazı yerlere" diyor ve ekliyor: "Yeter ki CD çantam yanımda olsun. Bavul, o tempolu günlerde düşünecek son şey olabiliyor." Ateşdağlı'nın bavulunda tişört, kot, tıraş takımı gibi gerekli malzemelerin yanında elbette CD çantası, kulaklık ve kendi kaydettiği CD'leri bulunuyor. (Yeni Aktüel dergisi)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlüler Tatil Bavullarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement