Ünlülerin Garip Fobileri - Son Dakika
Magazin

Ünlülerin Garip Fobileri

Ünlülerin Garip Fobileri

Ünlüler, Hayatlarının Büyük Kısmını Garip Korkularla Geçiriyor.

01.08.2013 06:03

ADELE

Müzik dünyasında fırtına gibi esen Adele, 9 yaşında deniz kenarında yürürken bir martının saldırısına uğramış. Kuşun hiçbir şey yapmamış olmasına rağmen büyük korku yaşayan ünlü şarkıcı, o günden bu yana tüm kuşlardan, özellikle martılardan çok korkuyormuş.

HELEN MIRREN

Oyunculuk dünyasının efsane ismi Helen Mirren, çalan telefonlardan çok korktuğunu söylüyor. Mirren, yıllar önce telefonla kötü bir haber aldığını ve o günden beri her çalan telefondan çok korktuğunu söylüyor. Mirren, "Yanımda telefon taşımam" diyor.

OPRAH WINFREY

Oprah Winfrey, yıllardır sakızlardan, özellikle çiğnenmiş olanlarından korkuyor! Winfrey, "Büyükannemin psikolojisi pek yerinde değildi. Çocukluğumuz onunla geçti. Büyükannem kullanılmış sakızları biriktirirdi ve bu bende bir fobiye dönüştü" diye konuşuyor.

SEAN COMBS

Sean Combs, yani bilinen adıyla Diddy, ayak fobisi olduğunu söylüyor. Ünlü müzisyen, "Bazı kişilerin ikinci parmakları, başparmaklarından daha uzun olur. Hayatta en çok korktuğum şeydir o görüntü... Yaz ayları benim için kabustur " diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlülerin Garip Fobileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement