Yasemin, Sinan'ı Kurtaracak Bir Delil Arıyor - Son Dakika
Magazin

Yasemin, Sinan'ı Kurtaracak Bir Delil Arıyor

Yasemin, Sinan\'ı Kurtaracak Bir Delil Arıyor

Kanal D'nin başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden'in oynadıkları, sevilen dizisi "Umutsuz Ev Kadınları" temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Sinan'ın mahkeme günü yaklaşıyor. Yasemin, onu kurtarmak için güçlü bir delil elde etmeye çalışıyor ve bunun için, katil olduğuna inandığı Altay'ı silah zoruyla itirafa zorluyor.

15.01.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinan'ın mahkeme günü yaklaşmıştır. Yasemin'in onu kurtarmak için güçlü bir delile ihtiyacı vardır. Katil olduğuna inandığı Altay'ı silah zoruyla itirafa zorlar. Elif evlilik yıldönümünde özel bir kutlama yapmak istemeyince, Ömer hazırladığı sürprizi iptal etmek zorunda kalır. Ancak yaşanan bir karışıklık hem Elif'e hem de Ömer'e kötü sürprizlerle dolu bir gece yaşatır.

Zeliş, Kudret'ten Yasemin için yardım ister. Kudret yardımının karşılığında Zeliş'ten yanında sekreter olarak çalışmasını şart koşar. Zeliş, Yasemin'in hatırına mecbur kalır.

Nermin'in Arzu'nun evinde bulduğu dişler, Cahide ve Arzu'yu harekete geçirir. İki kadının Altay için kurduğu tuzak, Nermin'in hayatındaki tüm dengeleri altüst edecektir.

Yayın Tarihi : 17 Ocak Perşembe/ 2013

Yayın Saati : 22.30

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Yasemin, Sinan'ı Kurtaracak Bir Delil Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement