Yeni Şarkısı: 'Ben Senin Ananın' - Son Dakika
Magazin

Yeni Şarkısı: 'Ben Senin Ananın'

Yeni Şarkısı: \'Ben Senin Ananın\'

İsmail YK'nın merakla beklenen yeni albümü 'Metropol'ün çıkış parçası 'Ben Senin Ananın' çok konuşulacağa benziyor.

04.12.2012 06:03  Güncelleme: 17:24

İsmail YK'nın merakla beklenen yeni albümü 'Metropol'ün çıkış parçası 'Ben Senin Ananın', şarkıcının daha önceki parçalarını aratmıyor.

BU İLK DEĞİL

İsmail YK'nın yıllar önce yaptığı 'Allah Belanı Versin' ve 'Facebook' adlı parçalarının sözleri de çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı, 'Ben senin ananın elinden öperim, yüzünden öperim, kahvesini içerim' gibi cümlelerin yer aldığı yeni parçasının yine çok ses getireceğine inanıyor.

"Bombabomba.com", "Allah Belanı Versin", "Kudur Baby", "Tıkla" isimli şarkıları deyim yerindeyse olay yaratan şarkıcı daha önce verdiği bir röportajda kendisini anlatmıştı:

Soru: Sizi fenomen olarak görüyor çoğu kişi. Tarkan, Michael Jackson gibi...

Cevap: "Şöyle benzetiyorlar. Kendimi Michael Jackson gibi cesaretli görüyorum. Örneğin Jackson'ın "Black or White" klibi... Klibin sonunda aracın üstünde yaptığı hareketlerin skandal olması... Benim de "Allah Belanı Versin" klibinde aracın camlarını parçalamam... Pek çok gazete, ana haber bültenlerine konu oldum. Türkiye'nin odak noktası oldum o kliple..."

Soru: Sizin diğerlerinden farkınız ne?

Cevap: Albümdeki şarkılarımın altyapılarını kendim yönetmem, aranjelerini kendim yapmam, enstrümanları çalmam ve naturel müzik yapmam...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Şarkısı: 'Ben Senin Ananın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement