Zakkum'dan "Final" Konseri - Son Dakika
Magazin

Zakkum'dan "Final" Konseri

Zakkum\'dan "Final" Konseri

Ankara Emek Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ‘Birinci Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması’ finali için geri sayım başladı.

13.06.2014 11:34

Ankara Emek Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 'Birinci Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması' finali için geri sayım başladı.

Ankara'nın yeni yaşam merkezi Taurus AVM ev sahipliğinde oldukça çekişmeli geçen yarı final sonrası finale yükselen "Çalgıcı Gurmeler", "Troubadour", "İranmehr", "Ata Yıkar" ve "Paradise" arasından birinciliğe yükselecek en yetenekli sokak çalgıcısının, ünlü rock grubu Zakkum'la sahne alacağı etkinliğin finali, 14 Haziran Cumartesi günü saat 19.30'da Taurus'ta gerçekleşecek.

AVM Mfi Partners tarafından yönetilen Taurus AVM ziyaretçilerinin cumartesi gecesini müzik şölenine dönüştürecek yarışmada dinleyiciler farklı kültürlerin müziklerini keşfederken aynı zamanda Ankara kökenli Zakkum'la da eğlenceli bir akşam geçirecek.

Daha önce çok sayıda ünlü müzisyeni hayranları ile buluşturan Taurus AVM, Twitter üzerinden gerçekleştireceği çekilişle de 5 şanslı kişiye Zakkum'la özel olarak tanışma fırsatı veriyor. Çekilişe katılmak için Twitter'da @ankarataurus'u takip ederek, sayfada yer alan son tweeti retweetlemek yeterli olacak. Zakkum'un sevenleriyle buluşacağı söyleşi 18.00'de başlayacak.

Yapılacak Uluslararası Sokak Çalgıcıları Buluşması finali sonrası birinci olacak grup ile birlikte Zakkum'un sahne alacağı konser 21.00'de başlayacak.

Sokakları şenlendiren fakat yetenekleri gerektiği kadar övgü alamayan sanatçılara destek veren bir projeye ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirten Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, düzenledikleri etkinliklerle Ankaralı sanatseverlerin yeni buluşma noktası haline gelmekten mutlu olduklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Zakkum'dan 'Final' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement