Zeki Espri - Son Dakika
Magazin

Zeki Espri

Zeki Espri

"Filmlerimi bir daha Türk festivallerine göndermem" diyen Zeki Demirkubuz'a, oyuncusu Nihal Yalçın'dan gönderme.

19.12.2012 06:03  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yalan Dünya" dizisinde Açılay karakterini canlandıran Nihal Yalçın, kendisini yurtdışı festivallerine çağırmayan Zeki Demirkubuz'a ağır bir göndermede bulundu.

Demirkubuz'un "Yeraltı" filminde rol alan Yalçın, Adana Altın Koza Film Festivali'nde kendisine ödül çıkmayınca "Bundan sonra Türk festivallerinde yarışmak yok" diyen ünlü yönetmeni kendi sözleriyle iğneledi.

Yalçın, son olarak Dubai Film Festivali'nde ödül alan yönetmenine "Gezerim diye sanat filmlerinde oynadım. 'Bir yere de sen de gel' diyeydiniz be arkadaş! Bir daha da Türk filminde oynamayacağım" diyerek tepki gösterdi.

DEMİRKUBUZ NE DEMİŞTİ

Adana Altın Koza Film Festivali'nde beklentileri karşılıksız kalan Zeki Demirkubuz, radikal bir karara imza atmıştı.

Festivalde yarışan "Yeraltı" filminin sadece en iyi erkek oyuncu ( Engin Günaydın) ve Yardımcı Kadın Oyuncu (Nihal Yalçın) kategorilerinde ödül almasını Twitter'de yazdığı mesajla protesto eden Demirkubuz şöyle yazdı:

"Bu filmleri kendileri jürilik yapsın diye çektiğimi zanneden gerzeklerden çok sıkıldım artık. Bundan sonra Türk festivallerinde yarışmak yok."

DAHA ÖNCE DE KARŞI KARŞIYA GELMİŞLERDİ

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz; 'Yalan Dünya' dizisinde Nihal Yalçın'ın oynadığı 'Açılay' karakteri tarafından adının sık sık anılmasından rahatsız olmuş, bu repliğin senaryodan çıkarılmasını istemişti.

Olaydan kısa süre sonra ünlü yönetmenin yeni filmi "Yeraltı"nın fragmanları yayınlanmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement