"Başbakan İsterse Milliyet'i Kapatırız" - Son Dakika
Medya

"Başbakan İsterse Milliyet'i Kapatırız"

"Başbakan İsterse Milliyet\'i Kapatırız"

Demirören ile Milliyet yazarlarının kritik toplantısının ayrıntıları belli oldu.

06.03.2013 16:21  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Halk TV'de yayımlanan Şaban Sevinç'in sunduğu Basın Koridoru programında Milliyet'te yaşanan krizi değerlendirip, Milliyet ile ilgili bomba bir kulisi açıkladı.

Milliyet'in patronu Erdoğan Demirören'in Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak ve Milliyet yöneticilerine söylediği o sözü kamuoyu ile paylaştı.

Hakan Aygün, Demirören'in gazete yöneticilerine, "Başbakan Erdoğan velinimetimizdir. Başbakan Erdoğan bugün emretsin, yarın Milliyet'i kapatırız. Gazeteyi bu çerçevede çıkarın" dediğini söyledi.

'SIZINTI' MİLLİYET'İ FENA ÇATLATTI

İmralı zabıtlarını manşete taşıyan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, patrondan uyarı alınca gazeteyi terketmişti.

Milliyet'in sahibi Erdoğan Demirören, önceki akşam saatlerinde Yayın Yönetmeni Derya Sazak'ı odasına çağırdı. Demirören, gazetenin yayın çizgisinden memnun olmadıklarını belirterek, "Biz böyle bir gazete istemiyoruz. Seni buraya bu tür haberler yapman için getirmedik'' dedi.

Sazak ise haberin arkasında durdu ve "Bu tutanak dünyanın her yerinde haberdir'' dedi. Görüşme sırasında, Demirören'in "Başbakan Can Dündar ile Hasan Cemal'i istemiyor, yazılarına son ver'' dediği de kaydedilmişti. Sazak ise bu isteği gerçekleştiremeyeceğini belirtmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya 'Başbakan İsterse Milliyet'i Kapatırız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement