Genç Kızların "Rüyası" Baştan Aşağı Değişiyor - Son Dakika
Moda

Genç Kızların "Rüyası" Baştan Aşağı Değişiyor

Genç Kızların "Rüyası" Baştan Aşağı Değişiyor

Ahmet Özceyhan'a göre, gelinlikte 2014 trendleri, renkten dekolteye, kullanılan dantel ve taşlardan çiçeğine kadar çok büyük değişiklikler içeriyor

09.04.2014 15:48

Düğün hazırlıklarının yoğunlaştığı yılın ikinci çeyreğine girilirken, gelinlikte yeni trendler de şekillenmeye başladı.

Ünlü modacı Ahmet Özceyhan'a göre, gelinliklerdeki modeller, renkten dekolteye, kullanılan dantel ve taşlardan çiçeğine kadar ''baştan aşağı'' değişti.

Ahmet Özceyhan, yaptığı açıklamada, gelinlikte detayın, ana tasarıma can veren öge olduğunu, bu yılın trend gelinliklerinin de detaylarda yapılan önemli değişikliklerle dikkati çekeceğini söyledi
2014 yılının trend gelinliklerinde renk olarak krem tonlarının ön plana çıktığını anlatan Özceyhan, değişken dantel kol boyları ve olabildiğince açık sırt dekoltelerinin tercih edildiği tasarımların da gelin adaylarının beğenisine sunulacağını vurguladı.

Geçen yıla göre tasarımlardaki en belirgin değişikliğin dekolte tercihlerinde ortaya çıktığının altını çizen Özceyhan, şöyle konuştu:

"Geçen yıl göğüs dekolteli gelinlikler ön plandaydı. 2014'te ise göğüs dekoltesinden ziyade kimi zaman bele kadar inen ince tül üzerine işlenerek yapılmış sırt dekolteleri tercih ediliyor. Yaz sezonu için hazırladığımız gelinlik kreasyonumuzda kısa gelinliklerden sırt dekolteli gelinliklere kadar trend olan her tür özgün tasarım yer almakta. Sırt dekolteleri çoğu zaman kordone ve lace dantellerle ten renk tül üzerine dizayn edilerek oluşturuluyor. Tasarım süslemelerinde tercih edilen malzemeler şıklık ve asalet katan svarovski taşlar ve inciler kullanılarak göz kamaştıran bir romantizm yaratıyor."

-Çiçek de favori orkide-

Tasarımların farklılığına rağmen, bu yıl en çok tercih edilen gelin çiçeğinin orkide olacağını vurgulayan Özceyhan, "Gelin için vazgeçilmez ve güzel bir tamamlayıcı olan çiçek, orkide ile daha zarif ve görkemli hal alacak" dedi.

-Gelin adaylarının hataları-

Trendlere uygun hazır gelinliklerin haricinde kişiye özel tasarımlar da yaptıklarını kaydeden Özceyhan, gelin adaylarına düğün gününe ilişkin şu uyarılarda bulundu:

''Gelin adayları düğüne hazırlık aşamasında ciddi hatalar yapıyorlar. Bu hataların başında prova edilmeden sırf görüntüsüne bakılarak sipariş edilen gelinlik tercihi geliyor. Gelinlikte görüntü en önemli unsur gibi görünse de rahatlığı da oldukça önemlidir. Bu yüzden prova yapmadan, rahatlığından emin olmadan gelinlik siparişi vermeyin. Ayrıca trendleri takip etmek uğruna vücuda uygun olmayan gelinlik giyme konusunda da ısrar etmemek gerekir. Düğün gününü mükemmel geçirmek isteyen gelin adaylarının, gelinlik tercihi yapmadan önce mutlaka ama mutlaka bir modacıya danışmaları gerekir.''

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda Genç Kızların 'Rüyası' Baştan Aşağı Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement