Ailelerin Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika
Politika

Ailelerin Bekleyişi Sürüyor

Ailelerin Bekleyişi Sürüyor

Adana'nın Kozan ilçesindeki Gökdere Köprü Barajı Derivasyon Tünel kapağının açılması sonucu suya kapılarak kaybolan işçilerin ailelerinin bekleyişi sürüyor.

26.02.2012 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesindeki Gökdere Köprü Barajı Derivasyon Tünel kapağının açılması sonucu suya kapılarak kaybolan işçilerin ailelerinin bekleyişi sürüyor.

Suya kapılarak kaybolan işçilerden Mehmet Yılmaz'ın eşi, annesi ve yakınları arama kurtarma çalışmalarından gelecek haberi yaşlı gözlerle bekliyorlar.

Anne Nazife Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 gündür oğlunun bulunması için olay yerinde beklediklerini söyledi.

Anne Yılmaz, oğlunun kullandığı aracın parçalarına dün ulaşıldığını hatırlatarak, "Aracına ulaşıldı ama oğlumu bulamıyorlar. Madem barajda böyle bir sorun varmış neden önlem alınmamış- Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

Mehmet Yılmaz'ın eşi Neslihan Yılmaz ise eşinin bir yıldır şantiyede çalıştığını belirterek, yaşanan olayın şokunu hala üzerlerinden atamadıklarını söyledi.

Yaşlı gözlerle arama kurtarma çalışmalarını izleyen Nuray Yılmaz,

"Günlerdir bekliyoruz ama eşimden haber yok. Bir an önce eşimin bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Nuray Yılmaz, eşinin kendisine daha önceden barajda çatlak olduğunu, su sızdırdığını söylediğini de iddia etti.

Bu arada arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Derivasyon Tüneli'nin bulunduğu nehir yatağında oluşan toprak birikintilerinin altında da iş makinesi ve kayıp kişilerin olabileceği şüphesiyle araştırma yapılıyor.

Nehrin ortasında küçük bir ada oluşturan toprak birikintisine ulaşmak için yaklaşık 5 saatlik çalışma sonucunda yol yapıldı. İş makineleriyle bu alanda çalışma başlatılırken, bölgede gece de çalışmaları sürdürebilmek için jeneratörler getirildi. - KOZAN

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ailelerin Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement