AK Parti Ankara İl Başkanlığı 25. Dönem Milletvekili Aday Adayları İçin 1 Mart'ta Temayül Yoklaması... - Son Dakika
Politika

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 25. Dönem Milletvekili Aday Adayları İçin 1 Mart'ta Temayül Yoklaması...

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 25. dönem milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü Altınpark ANFA salonunda temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

28.02.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 25. dönem milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü Altınpark ANFA salonunda temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı 25. dönem milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü Altınpark ANFA salonunda temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan temayül yoklaması hakkında bilgiler veren AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, "1 Mart Pazar günü Altınpark ANFA salonun 'da 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz temayül yoklaması Genel Merkezimizden gelecek olan heyet nezaretinde yapılacaktır. Oy kullanacakların nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Teşkilat mensuplarımız, Belediye Başkanlarımız saat 09.00-17.00 saatleri arasında oylarını kullanılacak ve mevcut adayların ismi yazılı olan oy pusulalarının üzerinde işaretlenecektir. 1 Bölge 295 ve 2 Bölge 244 olmak üzere Toplam 539 Kişi Temayüle katılacaktır. 1 Bölgeden bin 801 ve 2 Bölgeden bin 852, Toplam da 3 bin 653 Kişi Alfabetik sıraya göre 1. Bölgeden 18 ve 2. Bölgeden 14 Kişinin işaretlenip eksik ve fazla işaretlemelerin de o teşkilatçının tüm oy hakkını iptaline sebep olacak olan Temayül Yoklaması Saat 9 ile 17 arasında yapılacaktır" dedi.

Yamalı, şunları kaydetti: "Düzenlenecek olan temayül yoklamasına, şahsım ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Demokrasi Hakem Heyeti Başkanı ve üyeleri, İl Disiplin Kurulu başkanı ve üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları oy kullanacak tüm teşkilatımızı kapsayacak şekilde milletvekili adaylarının belirlenmesi gayret gösterilecektir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Ankara İl Başkanlığı 25. Dönem Milletvekili Aday Adayları İçin 1 Mart'ta Temayül Yoklaması... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement