Aksaray'da HDP Binası Önündeki Gerginlik Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aksaray'da HDP Binası Önündeki Gerginlik Sürüyor

Aksaray\'da HDP Binası Önündeki Gerginlik Sürüyor
05.03.2014 19:37  Güncelleme: 19:47

Aksaray'da HDP İl Başkanlığının açılışında Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel'in de katıldığı törende yaşanan gerginlik, bugün de devam etti.

Aksaray’da dün Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığının açılışında Eş Genel Başkan Sebahat Tuncel’in de katıldığı törende yaşanan gerginlik, bugün de devam etti. Parti tabelasının indirilmesini isteyen gruba polis müdahale etti.

Bugün parti binasının bulunduğu sokakta toplanan kalabalık, polis barikatını aşarak binaya girmek istedi. Grup barikata yüklenince polis biber gazı ve cop kullanarak kalabalığa müdahale etti. Olayda namaz için yakındaki camiye gelen bir kişi de kafasına isabet eden cisimden, biri kadın 2 polis memuru da arbedede yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslar, yaralıları hastaneye kaldırıldı. Sıkılan gazdan etkilenen bazı göstericiler de fenalaştı.Gözaltına alınanlar olurken, bölgede kalabalığın bekleyişi sürüyor.

YASİN CAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Aksaray'da HDP Binası Önündeki Gerginlik Sürüyor - Son Dakika


Advertisement