Bakan Güler Ordu'dan Ayrıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Güler Ordu'dan Ayrıldı

Bakan Güler Ordu\'dan Ayrıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler, Kurban Bayramı Nedeniyle Geldiği Memleketi Ordu'dan Ünye'ye Geçti. Bakan Güler, Ünye Çakırtepe'de Akşam Çayı İçtikten Sonra Ankara'ya Hareket Etti.

20.12.2007 21:13

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı M. Hilmi Güler, Kurban Bayramı nedeniyle geldiği memleketi Ordu'dan Ünye'ye geçti. Bakan Güler, Ünye Çakırtepe'de akşam çayı içtikten sonra Ankara'ya hareket etti.

Bakan Güler'e, AK Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat ve Ayhan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fatih Han Ünal ile Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın ve Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu eşlik etti. Ankara'ya dönüşünde Ünye'de Çakırtepe'de bir çay içerek günün yorgunluğunu atmak istediğini belirten Bakan Güler, "Burası ve her yer bizim memleketimiz ancak doğal olarak insanın doğduğu yer farklı oluyor" dedi. Basın mensuplarının "Ünye'ye bir müjdeniz var mı?" sorusuna Bakan Güler, "Evet, var. Bir süredir

duran çevreyolu ve doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak aynı yerde çakışan yol güzergahını değiştirerek istimlak işlemlerini tamamladık. Çalışmalar kaldığı yerden devam edecek" diye cevap verdi.

Bakan Hilmi Güler, daha sonra Samsun-Çarşamba Havaalanı'ndan uçakla Ankara'ya hareket etti.

(HA-SA-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Güler Ordu'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement