Başbakan Erdoğan Reyhanlı'da (2) - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan Reyhanlı'da (2)

Başbakan Erdoğan Reyhanlı\'da (2)

Reyhanlı Kaymakamlığı'na geçen Başbakan Erdoğan, buradaki bir binadan kendini alkışlayan Suriyeli ailelerin çocuklarına oyuncak dağıttı.

25.05.2013 18:41

Başbakan ERDOĞAN REYHANLI'DA (2)

SURİYELİ ÇOCUKLARA OYUNCAK DAĞITTI

Reyhanlı Kaymakamlığı'na geçen Başbakan Erdoğan, buradaki bir binadan kendini alkışlayan Suriyeli ailelerin çocuklarına oyuncak dağıttı. Erdoğan, daha sonra Kaymakam Yusuf Güler'in makamına geçerek basına kapalı olarak bir değerlendirme yaptı ve gelişmeler hakkında brifing aldı. Erdoğan daha sonra patlamada oğlu 33 yaşındaki Ahmet Hamdi Bozkaya'yı kaybeden Ak Parti eski İl Genel Meclis üyesi Bilal Bozkaya'ya taziye ziyaretine gitti. Ardından da patlamada ölen Mehmet Selim Aslan'ın evine giderek ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretleri basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

BAŞBAKAN İLE OTOBÜSTE GÖRÜŞTÜ

Başbakan Erdoğan'ın otobüste konuştuğu sırada güvenlik önlemi alan polislerin yanına patlamada ölen ablası ve yeğeninin fotoğraflarıyla gelen Hatice Erbaz, Başbakan ile görüşmek istediğini söyledi. Erbaz, konuşmanın ardından otobüse alındı ve Erdoğan ile bir süre konuştu. Otobüsten ayrıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbaz, patlamada ablası Nadire Kuvvet ile yeğeninin hayatını kaybettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Başbakan'dan katillerin yakalanmasını istedim. Ablam ve kızının hiç bir suçu yoktu. Tesadüf eseri olay yerinde bulunuyorlardı. Doğu'da değiliz ki, burada terör de yok. Biz kendi memleketimizde öldük. Bunların hesabının sorulmasını istiyorum. Başbakan'a da bunları söyledim. Başbakan da acımızı paylaştı. Bunun da hesabının sorulacağını söyledi. Taziye ziyareti için evimizin adresini aldı."

DHA(BK/AAA) - Hatay/ Reyhanlı

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan Reyhanlı'da (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement